загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Герої твої, Україно: 19-річна дівчина врятувала більше сотні бійців (Відео)

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Герої твої, Україно: 19-річна дівчина врятувала більше сотні бійців (Відео)

19-річна дівчина з Рівного, яка могла б позичити мужності будь-кому з чоловіків, рятує життя захисників України на Сході. Про безстрашну патріотку у сюжеті розповідає Радіо Свобода.

Майже рік тому Яна Зінкевич організувала й очолила медичну службу Українського добровольчого корпусу “Госпітальєри”. 

Назву дали за аналогією з середньовічними лицарями, котрі організували перші європейські шпиталі. Її першим бойовим хрещенням став бій під Карлівкою, коли з колегою-хлопцем довелося під кулями півкілометра тягти важкопораненого. На її особистому рахунку понад 100 врятованих життів.

На запитання земляків про інстинкт самозбереження Яна відповідає: “Коли в тебе в автомобілі декілька поранених бійців, і у них всіх кровотечі, то там “Гради”, не “Гради”, стріляють по тобі, не стріляють, чи є наслідки, чи ні, це особливо не впливає. Ми за це взялися, ми ризикуємо, значить ми це робимо”.

Посилання на відео:(Жміть на картинку)

До списку новин