загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Вінниці пенсіонери гамселили по каструлях, протестуючи проти підвищення тарифів і низького прожиткового мінімуму

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
У Вінниці пенсіонери гамселили по каструлях, протестуючи проти підвищення тарифів і низького прожиткового мінімуму

Під стінами Вінницької міської ради сьогодні, 29 травня, відбулася акція протесту проти тарифної політики. Порожні каструлі, якими дзвеніли мітингувальники (здебільшого пенсіонери), символізували порожні людські шлунки. Однак у хід йшли і кришки, і навіть чайники.

Люди вимагали затвердити реальний прожитковий мінімум на місцевому рівні.

За словами співорганізатора акції Віктора Маліновського, 2875 гривень, за розрахунками Маліновського, є мінімальним прожитковим мінімумом. А тих коштів, що зараз отримують вінничани катастрофічно мало, аби прожити у місті.

– У всьому світі мінімальний прожитковий мінімум становить 150 доларів . Просимо міську раду звернутися до Верховної Ради та Кабміну про скасування антинародних тарифів на газ та електроенергію, утворити робочу групу та провести експертизу роботи Вінницької транспортної компанії. Що це за два мільйони гривень на утримання вінницького аеропорту? Нащо нам той аеропорт? Щоби хасиди до нас приїздили? – говорив Віктор Маліновський.

Насамкінець зачитали звернення від "Народної Ради" до міської ради. Вимагали, аби Президент заветував проект Закону 1565, який, нібито, суперечить цілій низці законів та актів житлово-комунального господарства.

До списку новин