загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Рівненщині студентами стануть пенсіонери

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
На Рівненщині студентами стануть пенсіонери

На Радивилівщині відкрився ще один навчальний заклад для літніх людей – «Університет ІІІ віку». Він працюватиме на базі Козинського відділення Радивилівського терцентру. Там навчатиметься 13 студентів.

У навчальному закладі діятиме два факультети: «Агрономія і домогосподарство» та «Здоровий спосіб життя». До викладання у такому закладі на добровільних засадах будуть залучатися працівники місцевих медичних установ, учителі, спеціалісти сільського господарства.

Під час урочистого відкриття закладу літніх студентів привітали їхні внуки – учні місцевої школи. Вони заспівали їм пісні українською та англійською мовами. А ветерани районної організації вручили студентам-пенсіонерам подарунки.

Як зазначив заступник голови Рівненської облдержадміністрації Олександр Савчук, такі заклади дають можливість людям старшого покоління вести активний спосіб життя, спілкуватися, не загубитися у сучасному світі, проводити дозвілля цікаво та з користю для себе.

Загалом, «Університети ІІІ віку» функціонують на Рівненщині з 2011 року. На сьогодні, в області створено три такі заклади: при Рівненському міському, Здолбунівському та Гощанському терцентрах. На їх базі діють факультети: «Основи медицини, здоровий спосіб життя», «Здоров'я та лікувальна фізкультура», «Мистецький», «Літературно-краєзнавчий», «Комунікації та інформаційні технології».

До списку новин