загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонери – це наші олігархи. Вони будуть платити великі податки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Пенсіонери – це наші олігархи. Вони будуть платити великі податки

Нові податки на автомобілі змусять «затягнути паски тугіше» всіх пенсіонерів, а також багатодітні сім'ї та інші найменш захищені верстви населення.

Саме вони користуються автомобілями старше 8 років, придбаними за скромну суму за неможливість отримати сучасним фірмовим авто. Але, схоже, уряд, обіцяв великі податки олігархам, визнало такими пенсіонерів. Ставка нового акцизу на нові автобуси починається з 0,003 євро за 1 см3 двигуна, які дожили до 5-річного віку будуть обходитися вже в 0,007 євро за 1 см3, перевалили за 8-річний рубіж – 0,06 євро за 1 см3, тобто в 20 разів більше, ніж нові. Для нових вантажівок відлік йде від 0,01 до 0,16 євро за 1 см3, при п'ятирічному використанні розмір ставки зростає в два рази, а при восьмирічному – у 20 разів. Має значення тоннаж вантажівок, чим він більший, тим вищий податок. Легкові автомобілі теж не стали винятком – розрахунок так само проводиться за системою чим старше, тим дорожче. Переобладнані автомобілі також будуть платити збільшені податки.

Дані норми можна було б пояснити турботою про чистоту атмосфери, яку забруднюють старі автомобілі, якщо б не податок в сумі 109 євро за кожен електродвигун. Навряд чи такі норми спонукають населення відмовитися від звичного бензинового двигуна і почати переживати про чистоту навколишнього середовища.

До списку новин