загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як підібрати намисто й серги відповідно до типу обличчя

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Як підібрати намисто й серги відповідно до типу обличчя

Витончені ювелірні вироби й біжутерія з золотим покриттям – це слабість кожної представниці прекрасної статі з витонченим смаком. Правильно підібрані серги, кольє або намисто надають своїй господарці винятковий шарм, навіть якщо вона одягнена в непоказне вбрання. До речі, чи знали ви, що підбирати серги й намисто треба не тільки виходячи зі своїх естетичних переваг, а й з огляду на такі фактори, як колір шкіри, очей й форми обличчя?

Овальна форма обличчя

Дівчатам з овальними обличчями можна тільки позаздрити - вони практично не обмежені у виборі прикрас, їм підійдуть будь-які серги й намиста. Це класична й, так сказати, універсальна форма обличчя, як у Меган Фокс, Холі Бері, Ніни Добрев, Шарліз Терон й Єви Лонгорії. Переглядаючи фотографії цих селебріті, стає ясно, що вони можуть сміливо експериментувати прикрасами по настрою. Але якщо ви бажаєте максимально ефектно підкреслити ідеальний овал свого обличчя, то стилісти рекомендують вам віддавати перевагу акуратним сергам-підвіскам і намистам з каменями під кольори очей.

Округла форма обличчя

Якщо у вас обличчя кругле, як у Селени Гомез, Міли Куніс, Кірстен Данст або Еммі Стоун, то вам краще відмовитися від непомітних серг-гвоздиків або класичних серг-кілець - такі прикраси можуть зіпсувати ваш образ. Щоб візуально подовжити овал обличчя, найкраще вибирати намиста й серги довгастих форм із загостреними лініями. Також слід зазначити, що біжутерія із золотим покриттям без великих каменів вам буде дуже до обличчя.

Квадратна форма обличчя

У Демі Мур, Олівії Уайлд і Кіри Найтлі - квадратна форма обличчя. Щоб зробити свій образ більш м'яким, жіночним і ніжним, вони вибирають дуже витончені прикраси з округлими формами й вигнутими лініями. З вибором намист вони досить обережні - як правило, це або масивні моделі, загострені до грудей, або кольє, що облягають шию.

Трикутна форма обличчя

Широке чоло й загострене підборіддя говорить про те, що у вас трикутна форма обличчя. Вам повезло - ви в якомусь ступені схожі на Вікторію Бекхем, Ріану або Дженифер Лопез, а вони, погодьтеся, красуні. Як їм, так і вам будуть дуже до обличчя багатошарові намиста, що спадають на груди м'якими півовалами. Втім, будь-яка біжутерія із золотим покриттям без гострих кутів і трикутників буде вас лише прикрашати.

Форма обличчя у вигляді серця

Говорять, що люди з обличчями у формі сердець мають дуже тонку щиросердечну організацію. Чи так це, ми судити не візьмемося, але от те, що Дженіфер Лав Хьюіт, Різ Уізерспун і Хлое Морец вдається створювати фантастичні романтичні образи - це факт. І багато в чому їм тут допомагає біжутерія із золотим покриттям овальної форми й серги із широкою підставою. Також їм дуже йдуть об'ємні намиста з великими каменями.

До списку новин