загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Хто її не знає, той – не тернополянин

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Хто її не знає, той – не тернополянин

У соцмережу Фейсбук користувач Vladimir Leontyuk завантажив фото жінки, яку в Тернополі найчастіше називають Тітонькою Шапокляк, адже вона дуже схожа на героїню з мультика “Чебурашка”. Автор фото підписав знимку вельми доречно: “Жива історія файного міста”.

Дехто, коли її бачить, хоче якнайшвидше дистанціюватися, щоб не чути жахливої ненормативної лексики. Інший дивується, як стильно вбарана жінка в особливих літах. Ще хтось споглядає її з розумінням, адже знає біографію. Кажуть, ця жінка свого часу трагічно втратила сім’ю. До психічних розладів мала високу посаду, була заможна.

“Ходив у школу ─ вона була такою, навчався в інституті ─ вона була такою ж, вже десять років, як закінчив вуз ─ а вона все одно така ж як і була…”, ─ пише у коментарі до фото Vladimir Leontyuk, з яким важко не погодитися.

Її часто можна зустріти на місцевих секонд-хендах, тут, напевно, й підбирає гардеробні деталі свого екзотичного образу.

Ольга Притуляк.

До списку новин