загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Термальну воду можна приготувати вдома

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Термальну воду можна приготувати вдома

Термальна вода — найкращий порятунок для шкіри в спекотний період. Вона зволожує її, наповнює корисними речовинами і відмінно закріплює макіяж. Якщо вам не по кишені готовий засіб, то можна приготувати домашній аналог. Звичайно, він не буде термальною водою, якщо говорити про хімічний склад засобу. Однак його дія буде точно такою ж.

Як приготувати

Для приготування домашньої термальної води вам знадобиться пляшка мінеральної води з хорошого джерела. Залиште пляшку на ніч відкритою, щоб звідти вийшов весь газ і зайві солі. По суті, ви вже можете переливати воду у флакон з пульверизатором і використовувати її як аналог термальної води: як зволожуючий засіб перед нанесенням крему, як фіксатор макіяжу або як зволожувач протягом дня.

Щоб використовувати домашню термальну воду поверх макіяжу, знайдіть пульверизатор з дуже дрібними отворами. Такий, як використовують для поливу орхідей: коли не потрібні краплі, а лише водяний пил.

Якщо ви хочете вдосконалити склад води, яку ви зробили, у неї сміливо можна додати відвар трав, трохи меду, сік лимону або ефірну олію.

Мінеральна вода різних марок по-різному діє на шкіру. Так, грузинські води більше підходять для жирної шкіри, а наші карпатські - для сухої і нормальної.

Якщо вам подобається дія трав'яних відварів на шкіру, додайте один з них в вашу термальну воду. Це допоможе забезпечити додатковий догляд в залежності від типу вашої шкіри. Наприклад, для жирної шкіри ідеально підійдуть м'ята або шавлія, які будуть зменшувати жирність обличчя протягом дня. Для нормальної шкіри візьміть ромашку, а для сухої – липу.

Готувати трав'яний відвар дуже просто: додайте столову ложку сухих трав у 200 мл киплячої води. Через хвилину вимкніть вогонь і дай настоятися. Розводьте відвар з мінеральною водою з співвідношенні 70:30.

Якщо у вас суха шкіра, яка страждає від літньої сухості, додайте в мінеральну воду (на 100 мл) чверть чайної ложки меду. Добре перемішайте. Мед буде живити шкіру.

Якщо у вас жирна шкіра, в 100 мл мінеральної води додайте чайну ложку лимонного соку і добре перемішайте. Лимонний сік допоможе контролювати рівень жирності шкіри.

Якщо ви любите аромати ефірів, і ваша шкіра добре ставиться до їх впливу, сміливо додавайте в мінеральну воду улюблену ефірну олію. З її допомогою ви можете боротися зі старінням, жирністю, живити шкіру і захищати її від негативного впливу навколишнього середовища.

На замітку: Щоб ефірні олії не плавали поверх термальної води, розчиніть їх у невеликій кількості меду або морської солі, після чого вже змішайте з водою. Так вони з'єднаються з водою в єдину речовину.

До списку новин