загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Якісне українське взуття

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Якісне українське взуття

Вітаю всіх. Знову висвітлюю тему, що є цікавою особисто для мене. А по-суті - українське взуття: всі за і проти, купувати чи не купувати і ціна-якість. Давайте будемо розбиратись разом. Після зростання курсу долара в Україні значно подорожчало взуття і дійсно якісні речі стали предметом розкоші. Виробники виправдовуються, що квадратний мерт шкіри коштує 300 доларів, а це спричиняє ріст ціни. Та чи завжди висока ціна є показником якості - питання, адже є багато взуття завезеного з Китаю, що видається за дизайнерське чи брендове.  

Щоб якось допомогти читачеві розібратись як вибирати якісне взуття, далі декілька порад з власного досвіду: 1. Зверніть увагу на колір. Найкраще - при денному освітленні біля вікна. Неякісне взуття може виглядати однаково при примірці в магазині, але при денному світлі буде видно чи відтінок один і той же.  2. Зверніть увагу на шви і клеєні з'єднання - намагайтесь відтягнути шкіру чи текстиль від підошви - це вам покаже чи якісно прошиті або склеєні підошва і верх взуття.   3. Одягайте взуття на дві ноги зразу - щоби точно розуміти чи вам зручно, пройдіться залою, постійте - якщо вам важко стояти і ходити - не беріть. Якщо на рівній поверхні важко, то нерівними тротуарами взагалі не зможете ходити. 4. Проведіть нігтем по поверхні взуття. Якщо слід випрямився через деякий час - взуття якісне і не чутливе до середовища. Але й не забувайте про належний догляд, балон водозахисного розчину коштує дешевше, ніж нова пара взуття.   

Дуже важливо купувати українське! Купуючи українське, ви інвестуєте в українську економіку, в робочі місця на фабриках і в торгових мережах, ви підтримуєте розвиток і приріст внутрішнього ринку, ціни на якому регулюються внутрішньо. Я можу перерахувати ще багато переваг, але обирати вам. Щодо взуття - більшість виробників українського взуття мають свої інтернет-сайти, деякі також розповсюджують товари в торгово-роздрібних мережах. Перелік усіх (ну або багатьох), зроблених в Україні, є на сайті: madeinua.org/catalog/vzuttya Ось деякі з них, що зацікавили:

Дніпропетровський виробник взуття торгова марка "AMATO" 

 

Компанія заснована в 2010р. й успішно розвивається на українському ринку виробників взуття. В основному, займається виробництвом і оптовим продажем якісного жіночого шкіряного взуття. Високотехнологічне обладнання, кваліфіковані модельєри, дизайнери та інші фахівці розробляють і впроваджують у виробництво сучасні моделі, а для пошиття взуття використовують тільки натуральні матеріали.  Особисто я якість не оцінювала, але ціни вважаю достутними. Єдиним недоліком є те, що виробник здійснює лише оптові доставки для торгових мереж.   

BISTFOR – "Big step forward" – великий крок у майбутнє 

 

Компанія працює на нашому ринку вже не один рік. Філософія: носити українське - круто! Більше того, самі працівники компанії стверджують, що носять взуття виробництва їхньої фабрики. BISTFOR пропонує чоловіче, жіноче та підліткове взуття. Продукцію можна придбати вроздріб в інтернет-магазині begomsuda.com  

Харківський виробник взуття BRONI 

 

Даний бренд славиться гарною якістю і доступними цінами. Компанія BRONI працює на ринку взуття вже 15 років, що заслуговує довіри. 

 

eD-Ge brothers

 

Український виробник чоловічого взуття. В їхньому інтернет-магазині є взуття на всі сезони: зимові черевики, лінті в'єтнамки, мокасини для весни та кросівки на осінь. На сайті виробника діє як роздрібний продаж, так і гуртовий, доставка по регіонах.  

Виробник еко взуття "Hemps"

 

Компанія заснована в 2005 році дизайнером Олегом Земнуховим, який гармонійно поєднав старовинні способи і рецепти виготовлення конопляних тканин і сучасні технології виробництва взуття та аксесуарів, зберігаючи лікувальні властивості конопляного волокна.   

Levus - український взуттєвий бренд 

 

Спеціалізується на створенні сучасного та стильного взуття. В інтернет-магазині виробника представлено жіноче, чоловіче, дитяче взуття: туфлі, мокасини, чоботи, сандалі, балетки, босоніжки, черевики. Також є сумки та аксесуари. В інтернет-магазині також діє гуртова торгівля.   

Львівське підприємство з пошиття взуття "Roma Style"

 

​Було засновано в 2000 році і з тих пір воно щільно увійшло на вітчизняний ринок взуття. Компанія виробляє чоловіче, жіноче та дитяче взуття. Підприємство має офіційних регіональних представників у різних областях України та інтернет-магазин "Roma Style".  

SOLDI - виробник взуття 

 

Компанія, яка займається виробництвом і оптовим продажем жіночого взуття з натуральної шкіри. Опт обчислюється від п'яти пар, тому з виробником можна співпрацювати на умовах спільних покупок.  

Дніпропетровська фабрика жіночого взуття ALSEYA 

 

Компанія на українському ринку вже 15 років. Пропонує два варіанти колекцій: економ-класу та ексклюзивного взуття.  

TM "KASANDRA" - український виробник жіночого повсякденного та модельного взуття

 

З 2006 року компанія піклується, щоби жіночі ніжки виглядали не тільки стильно, а й щоб їм було зручно. Окрім вільного продажу готового взуття компанія займається виготовленням взуття на замовлення.  

Українська взуттєва компанія TM Lux Elite

 

Виготовляє та продає чоловіче та жіноче взуття. На сайті виробника є онлайн-магазин, де можна одразу придбати вподобану модель взуття. Окрім черевиків, чоботів, балеток та босоніжок у жіночому каталозі представлено кросівки та кеди. Окрім інтернет-магазину на сайті TM Lux Elite є адреси офлайнових фірмових магазинів компанії.  

TM Skystep 

 

Молоде підприємство, що виготовляє взуття з натуральної шкіри. В каталозі представлено як класичні моделі, так і сучасні, що відповідають останнім тенденціям моди. Здебільшого виробник пропонує чоловіче взуття, але є цікаві моделі й для жінок. Також компанія виготовляє берці та активно допомагає АТО.  

До списку новин