загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У пенсіонерки хотіла забрати квартиру дружина прокурора?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
У пенсіонерки хотіла забрати квартиру дружина прокурора?

Ніні Антонівні 87 років, все життя жінка тяжко працювала, проте заробити великого статку не змогла. Єдине що є – квартира. Старенька однокімнатна в панельці. Проте й ту пенсіонерка могла втратити.

Взимку здоров’я бабусі погіршилось, вона вже не могла самостійно пересуватися. Одного дня в важкому стані жінку знайшла двірник, згодом прибиральниця стала частою гостею в квартирі пенсіонерки, навіть вмовила стареньку не користуватися послугами соціальних працівників. З кожним днем стан здоров’я бабусі погіршувався, нею повністю почала опікуватися прибиральниця.

Знову до старенької згодом навідуються. Цього разу замість лікарки опікунша завітала з нотаріусом. Квартиру оформили на доньку опікунши, яка до речі, за інформацією телеканалу «Дитинець», є дружиною одного з заступників прокурора. У відомстві цю інформацію не коментують – відмовляються говорити про інцидент.

Згодом, так звана рятівниця, пропонує бабусі переїхати, мовляв, хай молода сім’я поживе в її квартирі. В цей момент Ніна Антонівна з’ясовує, документи на житло зникли.

Старенька звертається в міліцію, проте правоохоронці зводять плечима, мовляв, нічого зробити не можуть, лише пропонують не їсти принесену опікунами їжу. Тож бабуся починає шукати порятунку в правозахисних організаціях. Випадково телефоном знайомиться з юристами, котрим і розповідає свою історію. Півроку боротьби і, нарешті, суд визначає повернути квартиру бабусі.

Після пережитого жінка майже нікого в квартиру не пускає. До неї знову навідуються працівники з соціальної служби, а от документи, що засвідчували б її право власності на житло, так і не повернули.

https://www.youtube.com/watch?v=vbMrQCNtPf0

До списку новин