загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як хворіють знаки Зодіаку: смішні подробиці

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Як хворіють знаки Зодіаку: смішні подробиці

З давніх часів астрологи були переконані, що зірки і планети безпосередньо впливають на здоров’я.

Сьогодні ж зірки і планети, очевидно, слабкі конкуренти мегаполісів і генномодифікованих продуктів. Але ось на що зірки і планети точно впливають і донині – так це на поведінку свого підопічного, який підхопив ГРЗ.

КОЗЕРІГ

Козеріг хворіє весело і з вогником, раз за разом перевіряючи своє тіло на міцність.Подумаєш, виразка, це смачненьке вино, а я один бокал всього. Подумаєш, інфаркт, у дитини ж випускний, виписуйте під мою відповідальність. Який перелом, у мене квитки на Гоа, дайте целофановий пакетик, щоб гіпс не замочити, і відчепіться. У морг? А там вай-фай ловить? Ну тоді добре.

ВОДОЛІЙ

Водолії хворіють і лікуються зі знанням справи. У базову комплектацію Водолія входить вбудований в мозок діагностичний апарат, який практично не помиляється. Тому собі Водолій довіряє набагато більше, ніж середньостатистичному лікарю. А в будинку Водолія, як правило, є аптечка, побачивши яку вішається від заздрощів середньостатистичний фармацевт. Бо крім стандартного набору «парацетамол, пластир і активоване вугілля» у Водолія завжди знайдеться якийсь спеціальний білий, вирощений на південному схилі, аспірин врожаю 1984-го року.

РИБИ

Риби хворіють віртуозно, як в хорошому драматичному кіно. Риба любить, щоб її гладили по голові і шкодували, тому вичавлює з сезонної застуди максимум. Досвідчена Риба здатна переписувати заповіт кожен раз, коли показник градусника перетинає фатальну позначку «37.2». А потім, відпустивши нотаріуса, повертає голову до очманілого  візаві і шепоче слабким голосом: «не хвилюйся, я в порядку, йди на свій корпоратив, кинь мене, кинь».

ОВЕН

Овен наполегливо робить вигляд, що не хворий. Чхає, як Карабас-Барабас? Дрібниці, алергія.Кашляє, як поранене слоненя? Фігня, щось не туди попало. Температура за сорок? Жарко тут у вас, вікно відкрийте. Тому близьким і колегам Овна варто запастися медичними довідниками і ретельно вивчити підозрілі симптоми – упертий і відповідальний Баранчик цілком здатний заявитися на планерку з бубонною чумою.

ТЕЛЕЦЬ

Телець буде терпіти до останнього, а потім лягає в ліжко, каже: «все, я помер, прощайте», складає руки на грудях і закриває очі. І не реагує на зовнішні подразники. Виглядає все це досить страшно, доктори заклопотано хитають головою, і близькі, зі зрозумілих причин, починають панікувати. Панікувати не потрібно, потрібно знати програмні баги імунітету Тельця: якщо хворому Тельцю повідомити, що йому не оплатять лікарняний, угода зривається, гіпс знімають, клієнт виїжджає, то Телець одужує миттєво, ніби живою водою його облили.

БЛИЗНЮКИ

Близнюк свою хворобу цінує. Як і будь-яку причину, що годиться в якості аргументу для виправдання його життєвого кредо: «Я не можу працювати в таких умовах!».Вроджені акторські здібності Близнюка дозволяють йому перетворити подряпину в «мені півруки відрізало», а банальні соплі в розпачливе «я не можу дихати». Це могло б зробити хворого Близнюка нестерпним, але не робить. Тому що на другий день хвороби Близнюку стає нудно закапувати ніс, і він одужує.

РАК

Раки – стійкі олов’яні солдатики. У Рака бувають всього два стани здоров’я: «все гаразд» і «ой, вибачте, я, здається, помер». Другого варіанту можна уникнути, якщо сховати від Раків медичну енциклопедію та Інтернет. Раки – це ті самі люди, які в точності по Джерому знаходять у себе всі хвороби, крім пологової гарячки. Якщо не потурати Ракам, на них орати можна.

ЛЕВ

Леви – улюбленці докторів, оскільки ставляться до свого здоров’я вкрай трепетно: царю звірів шмаркати не гоже. Домашня аптечка Лева заповнена препаратами для профілактики всіх хвороб, включаючи малярію, навіть якщо Лев живе на Алясці. Але якщо все ж Лев якимось дивом звалиться від сезонного грипу, він все одно буде щогодини дзвонити на роботу і не давати колегам розслаблятися. Тому що без Лева ці нікчеми всі завалять, до астролога не ходи.

ДІВА

А ось Дів лікарі терпіти не можуть. Тому що у Дів зазвичай прокачаний скіл: «Гомеопатія, дієти і траволікування». Для Діви справа честі відправити офіційну медицину в нокаут, що їм, до речі, нерідко вдається. Хоча справа тут не в тому, що заячий послід дійсно відмінно лікує хламідіоз, а в упертості, вірі і шкідливому характері  найбільш жіночного знака Зодіаку.

ТЕРЕЗИ

Терези мають рідкісний талант підхоплювати віруси, навіть сидячи в бетонному бункері, в протигазі і костюмі біозахисту. Тому хворіти для них – справа звична, мало впливає на спосіб життя, настрій і характер, в цілому. Ну, захворів, подумаєш – горе, купіть мені ось цих смачних круглих таблеток кілограма півтора, сто грам довгастих пігулок і бідон лазолвану. Цілую всіх через маску, буду через тиждень, гарного дня.

СКОРПІОН

Скорпіон, як і Рак, знак дуже кумедний. Але з найпотужнішим природним імунітетом. Так що якщо не сказати Скорпіону, що навколо бушує зомбі-апокаліпсис, він і не помітить. А якщо сказати, що сказ лікується на останній стадії, то він повірить. У будь-якому випадку, чим би не захворів Скорпіон, він справляється з цим краще за інших знаків. Скорпіону зірки взагалі видали купу всяких булочок, що, звичайно, дико дратує.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільці стійкі. Живуть під слоганом «мені хворіти ніяк не можна», навіть якщо вже захворіли. Профілактикою Стрільці теж не займаються – я ж сказав, що мені ніколи! Тому, досвідчені роботодавці виписують Стрільцям бюлетень і випихають з офісу за допомогою охорони, як тільки дикторка в новинах натякне на міську епідемію чогось- там.Стрільця краще замкнути, поки він своїми стрілами грипу не вразив фірму в саму бухгалтерію. Але треба пам’ятати, що по своїй волі Стрілець робоче місце не покине ні за що. Яка іспанка, коли у мене аудит?

До списку новин