загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Відкрийте невідомий Львів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Відкрийте невідомий Львів

Львів’ян і гостей міста запрошують у літературну мандрівку “Їздець у Львові”

Що таке Львів для туристів? Кава, затишні кнайпи, Високий замок, Форум видавців? Безумовно, але не тільки! Команда літературного путівника “Їздець” запрошує в мандрівку,  що відкриє інший Львів не лише гостям міста, а й самим львів’янам,  і познайомить із людьми, які роблять його книжковою столицею України. Чи виправдана літературна слава Львова, чи бути йому містом літератури ЮНЕСКО – на ці питання шукатимуть відповіді 25 і 26 липня в мандрівці “Їздець у Львові” . //www.lvivpost.net

У програму літературної мандрівки “Їздець у Львові” входять: екскурсія до книгарні „Видавництва Старого Лева” та зустріч із поетесою та головним редактором ВСЛ Мар’яною Савкою; літературна прогулянка з істориком Тарасом Гакавчиним; відвідини Першої львівської медіатеки та зустріч із робочою групою, що працює над висуненням Львова на здобуття статусу міста літератури ЮНЕСКО; зустріч на каву з письменницею Вікторією Амеліною; зустріч із менеджерами культурного проекту “URBAN бібліотека”; літературна екскурсія до Музею-меморіалу жертв окупаційних режимів “Тюрма на Лонцького”; зустріч з істориком та архівістом Василем Кметем і відвідини головного книгосховища Наукової бібліотеки Львівського національного університету імені Івана Франка. 

 

Крім того, у Львові триває проект “Місяць авторських читань”, тож матимете приємний бонус – усі охочі зможуть відвідати зустрічі з польським письменником Миколаєм Лозинським, чеською авторкою Терезою Боучковою та українськими авторами Артемом Чапаєм і Мариною Гримич.

До літературної мандрівки “Їздець у Львові” можуть долучитися як гості, так і жителі Львова. Для львів’ян пропонуємо два варіанти участі:  у повній дводенній програмі або в окремих подіях. 

Марічка Ільїна 

До списку новин