загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Модні повсякденні сукні — як завжди виглядати елегантно

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Модні повсякденні сукні — як завжди виглядати елегантно

Асортимент жіночого гардеробу дуже різноманітний: можна знайти вбрання для будь-якої ситуації. Особливе місце займають повсякденні сукні. Цей одяг здатний підкреслити жіночність і зберегти невимушено-грайливий образ. //cikavosti.com

Якщо святкові сукні підходять тільки для особливих випадків, то повсякденні можна надягати в будь-який час і за будь-яких обставин.

У новому сезоні весна-літо 2015 повсякденні сукні можуть бути виконані в найрізноманітнішому стилі, колірному забарвленні, з будь-якої тканини.

Модні фасони

 

Будь-яке плаття (святкове, коктейльне, повсякденне) виділяє переваги фігури, підкреслює жіночність, красу, робить образ стильним, модним, індивідуальним.

Але повсякденне плаття на //www.lila-shop.ua/catalog/women/dresses/pv/, на відміну від інших моделей, відрізняється практичністю і зручністю носіння. У такому вбранні можна щодня виглядати привабливо.

Сукня для прогулянки

У теплі дні відпочинку в парку або піша прогулянка (екскурсія) по місту прикрасить плаття з легких тканин (льон, бавовна, ситець). Довжина наряду повинна бути на 5-10 см нижче коліна.

Прохолодна весняна погода стане для вас комфортною, якщо вибрати в’язане, облягаюче, довге плаття. Цієї весни модно носити вбрання будь-якої в’язки з різних матеріалів. Все залежить від температури за вікном.

У холодну пору підберіть плаття з акрилу (можна з додаванням вовни, якщо сильно холодно). Коли потепліє, зупиніть свій вибір на сукні з бавовни, шифону або віскози.

 

Дизайнери запропонували модницям самостійно вибирати собі вбрання: настільки широкий асортимент суконь в теплому сезоні.

Підбирайте наряди, які зможуть зробити виграшні акценти на вашій фігурі. І, найголовніше, не зупиняйте свій вибір на одній моделі: підбирайте короткі, довгі сукні з різних матеріалів і в різному колірному виконанні. Який наряд вибрати: коротке плаття в насичених відтінках або довге плаття в пастельній гамі, маленьке чорне або яскраве в квіткових візерунках? Відповідь проста: вибирайте різні.

Важливо, щоб повсякденне літнє плаття було виконано в стриманих і матових відтінках. Зате весняне може майоріти усіма барвами веселки.

Кольори повсякденних суконь

Імениті дизайнери світового рівня пропонують великий вибір модних суконь різного кольору. Особливою популярністю в цьому модному сезоні користуються такі відтінки:

·         темно-синій: безумовний лідер нинішнього і, очевидно, подальших сезонів. Дизайнери дуже часто використовували цей відтінок у своїх колекціях;

·         білий: розкішний колір, який популярний майже завжди. І це не дивно. Який інший колір зможе виграшно виділити тон засмаглою шкіри? Вибираючи білий для своєї сукні, пам’ятайте про його головний недолік: цей колір повнить. Леді з пишними формами повинні приділити увагу аксесуарам до сукні і вибрати наряд нижче коліна. Тоді їх образ заграє чудовими фарбами чарівності, ніжності і жіночності;

·         шоколадні відтінки: всі варіанти солодкого кольору актуальні. Носити плаття такого відтінку можуть дівчата з будь-яким типом фігури. Особливо виграшно виглядає на засмаглій шкірі;

·         сірі тони: дивно, але літні вбрання в основному представлені в стриманих тонах. І сірий — один із улюбленців у колі модних дизайнерів;

·         бежевий: його відтінки підходять не всім тільки тому, що часом леді підбирають невдалий тон сукні.

Доповніть вбрання яскравими літніми прикрасами. Плаття відразу заграє життєрадісними фарбами, створивши дивовижний і неповторний образ.

 

Модні принти на повсякденних сукнях

Вже не один рік в моді геометричні візерунки. Новий сезон не виняток. Який принт обираєте ви: квадрати, ромби, прямокутники, трикутники? Анімалістичні принти дуже популярні влітку. Що вам до душі: пантера, тигр, леопард, зебра, змія? Сміливо комбінуйте однотонні неяскраві відтінки з тваринами принтами.

Як вибрати повсякденне плаття?

Доповнити свій гардероб краще декількома моделями. При цьому сукні повинні бути різного фасону і кольору. Краще не купувати заздалегідь плаття на один або декілька розмірів менше свого в надії на те, що ви схуднете до нового сезону.

 

Швидше за все, куплене раніше терміну вбрання не буде ідеально сидіти (особливо якщо ви плануєте зменшити свої об’єми). Краще порадуйте себе обновкою до початку сезону. Завжди вибирайте плаття по фігурі. Пам’ятайте: простіше вшити плаття, ніж носити некомфортний тісний одяг.

Якщо модні творці не часто пропонують у своїх колекціях яскраві літні сукні, але ви хочете поповнити гардероб повсякденним вбранням насиченого відтінку — не стримуйте своє бажання. Так ви не тільки підкреслите свою індивідуальність, але й зможете передати свій настрій в стильному образі.

До списку новин