загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Хто такі "кацапи" і з чим їх їсти: незабаром вийде книга з "кацапознавства"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Хто такі "кацапи" і з чим їх їсти: незабаром вийде книга з "кацапознавства"

Харківське видавництво "Віват" готує до друку книгу «Наука от Горького лука". Ця книга являє собою збірник лекцій по "кацапознавству".

ЇЇ автором є відомий український блогер "Горький лук".

Його акаунт на LiveJournal постійно очолює топи переглядів і збирає численну кількість коментарів. А саме завдяки гострій політичній сатирі. Частенько автор виходить за межі пристойності і ніколи не дотримуються політкоректності.

Блогер пише російською і широко використовує жаргон, суржик і лексику для дорослих. У своїх "лекціях" він розвінчує міф про російську державну винятковість, іронічно висміює імперські амбіції Росії та її "права" на майбутнє своїх сусідів.

Особа автора зберігається в таємниці, адже він неодноразово отримував погрози фізичної розправи за свої висловлювання.

Одні будуть читати все це, задоволено регочучи, інші − сміючись крізь щільно стиснуті зуби, але теж від душі, хоч і з твердим бажанням знайти і задушити "цього писаку", — каже редактор видавництва Ігор Назаренко.

До списку новин