загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Житомирські пенсіонерки шиють спідню білизну для військових

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Житомирські пенсіонерки шиють спідню білизну для військових

Спідню білизну та обереги для бійців на Сході власноруч і власним коштом шиють 20 пенсіонерок з Житомира. Рукоділлям бабусі займаються щоденно по кілька годин на день. Кажуть, таким чином намагаються підтримати військовослужбовців, а за роботою відволікаються від проблем.//www.zhitomir.info/

«Мені 77 років, але я не здаюсь - йду за ними. Від душі хочеться підмогу якусь трошечки дати людям. Дуже хвилюємося за них, за наших вояків, захисників наших. Переживаємо, щоб вернулись живими», – каже волонтер Олена Нечипорук.

Усі обов’язки розподілені: тут розкроюють, строчать, і пакують готові вироби. З дому принесли швейне приладдя і тканину. Жінки зізнаються: не можуть сидіти вдома, коли на сході держави точаться бої. Вони впевнені: бійцям важливо відчувати підтримку земляків, тому до кожного комплекту білизни додають оберіг.

 ВІДЕО(ЩОБ ПЕРЕГЛЯНУТИ, КЛІКНІТЬ КУРСОРОМ ПО КАРТИНЦІ):

«Я – мама десантника, у мене синочок там, як говорять, грошима не можу, то допомагаю ділом. Носочки треба в'язати – в'яжемо, ось труси пошили. Я як мама розумію, що їм там дуже-дуже важко», - каже мама десантника Людмила Дехтяренко.

 

Перші 60 пар білизни вирішили передати на Схід десантникам 95-ї аеромобільної бригади.

 

Бійці кажуть, на передовій такі подарунки їм згодяться.

 

Тепер жінки чекають відгуків від бійців, окрім білизни готові шити і постіль. Від житомирян готові приймати тканину і швейне приладдя.

 

«Прямо з сьогоднішнього дня є вже рулон тканини, почнемо шити далі. Люди, які мають добре серце, душу і хочуть допомогти - нехай приходять до нас, приносять нитки, резинки, голки. Хто що може, а там вже розберемося на місці», – каже керівник благодійної організації «Турбота про літніх» у м. Житомирі Таїсія Войцеховська.

 

Контакти благодійної організації:

Тел.: 097-578-77-67, (0412) 46-30-54

Адреса: Житомир, вул. 1-го Травня, 31

До списку новин