загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

75-річний житомирянин хоче в АТО

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
75-річний житомирянин хоче в АТО

31 липня до Центру учасників АТО при облдержадміністрації звернувся 75-ти річний житомирянин Петро Козел. Він, не зважаючи на свій вік, хоче поїхати в зону АТО, аби надавати хлопцям медичну допомогу. Адже за професією він лікар.

Народився Петро Григорович 1940 році, був одружений і має 3 синів. За покликанням – лікар-терапевт. В 1968 році закінчив медичний інститут і до 62 років працював. Спочатку в Ємільчинському районі, потім на 2 роки доля занесла в Білорусію, а далі до пенсії був головним лікарем в Лугинському районі.

«За роки праці я навчився робити все, і недипломованим хірургом став, і гінекологом. Були випадки, коли пологи приймати треба було. Що зробиш – часи такі», – каже Петро Григорович.

Зараз йому 75, і сил, говорить, у нього предостатньо. Прагне допомагати країні: «Можу першу допомогу надати, виймати осколки, супроводжувати поранених, направляти. Я хочу допомогти чи хлопцям, чи жителям, а мені у військкоматах кажуть, що вік не той», – розповідає лікар. Попри бажання чоловіка діють обмеження: чоловіки віком від 50 до 60 років можуть бути призвані до служби лише в добровільному порядку (призовний вік для чоловіків зараз складає 20-60 років). У Центрі допомоги учасникам АТО чоловіку надали консультації та необхідну інформацію.

До списку новин