загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Саморобний зйомник для вишень і абрикос

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Саморобний зйомник для вишень і абрикос

Якщо у вас є дача або родичі у селі, літо просто гріх проводити у місті! Принаймні, там і повітря чистіше, і їжа смачніша, і думки вільніші від буденної метушні   А ще, там на вас чекає врожай ягід, фруктів та овочів, які треба вміти добре зібрати. Свою вигадливість та креативність можна застосувати, наприклад, для виготовлення ось такого зйомника для вишень і абрикос! Зараз розповімо, як такий зробити .

В яких випадках потрібен цей садовий зйомник?

- Якщо ваше плодове дерево настільки розрослося у висоту, що ви не в змозі дістати з нього врожай (вишні, сливи, абрикоси, аличу);

- Якщо ви хочете зберегти весь врожай, не пошкодивши дерева (не спилявши найвищих гілок).

Для виготовлення садового зйомника вам знадобляться: містка пластикова пляшка (найімовірніше, 2-літрова), скотч або тканинний пластир, 2 виделки, яких не шкода, та довга палиця, якою ви й будете дотягуватися до врожаю.

Як зробити садовий зйомник своїми руками?

1.    Одразу хочу зазначити, що найкраще для такого зйомника підійдуть алюмінієві виделки. По-перше, бо вони добре гнуться, а по-друге, їх не шкода (ви ж, певно, знаєте, що для їжі алюмінієвий посуд найменш придатний – через свою отруйність). Отож, візьміть одну виделку й відігніть на 90 градусів її верхню частину з зубчиками.

2.    Другу виделку підженіть під першу: зробіть згин на такій же висоті у такому ж місці. Зіставте обидві виделки: вони мають бути відігнуті ідентично.

3.    Пластикову пляшку розріжте навпіл. Причому, вам знадобиться лише верхня частина з горлом – це буде такий собі резервуар для збирання ягід чи фруктів. Краї відрізаного верху пляшки можете підрівняти ножицями, щоб вони не були гострі.

4.    Перегорніть пластиковий резервуар горлом донизу та прикладіть до його протилежного краю одну з виделок. Приклейте її до зовнішньої сторони резервуару скотчем.

5.    Прикладіть другу виделку поряд із першою і також приклейте її скотчем. Не спішіть відкладати клейку стрічку: кілька разів обмотайте нею дві виделки разом аж до зубчиків, щоб вони не перемістилися у положення навхрест одна одній.

6.    Відкрутіть з горла кришечку та відкладіть її набік. Ну а горло цього саморобного пристрою начепіть на довгу палицю.

 

Зйомник для вишень

Все, садовий зйомник своїми руками готовий! Залежно від розміру ягід чи фруктів ви можете регулювати його: фіксувати виделки нижче до пляшки (у випадку вишень і черешень) або вище (для більших плодів). Гарного вам врожаю!

До списку новин