загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Оголошено всеукраїнський конкурс для читачів літнього віку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Оголошено всеукраїнський конкурс для читачів літнього віку

Міжнародний книжковий «Форум видавців у Львові», який відбуватиметься з 9 до 13 вересня, оголосив про початок конкурсу для читачів літнього віку в рамках програми «Третій вік: задоволення від читання».

Щоб взяти в ньому участь, необхідно написати невеличку історію про свою улюблену книгу чи власну домашню бібліотеку. Текст треба надіслати за електронною або поштовою адресою до 4 вересня (3vik@bookforum.com.ua або Львів, вул. Шота Руставелі 7, оф 218, 79005). Вимоги до учасників: вік від 55 років, можливість бути присутнім у Львові під час проведення Форуму.

Люди старшого віку − це та аудиторія, яку часто незаслужено забувають, проводячи різноманітні культурні акції. А, ще, як казав Габріель Гарсіа Маркес, вік − це не те, скільки тобі років, а як ти їх відчуваєш. Тут, на «Форумі видавців», пенсіонери мають нагоду вповні відчути мистецьке життя старовинного Львова, поринути у його шляхетну атмосферу, а надто − стають невід'ємною складовою яскравого літературного дійства. Ми ж отримуємо унікальну нагоду почути перші враження від найсвіжіших літературних новинок крізь призму їх багаторічного досвіду та мудрості», − поділилася з Cultprostir Юлія Даценко, керівник pr-служби ГО «Форум видавців».

5 переможців отримають сертифікати на суму 800 грн і зможуть придбати собі бажані книги на книжковому ярмарку «Форуму видавців», також на них чекають запрошення для двох осіб на Гала-концерт, який відбудеться 11 вересня, у Львівській філармонії.

До списку новин