загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Заказуха: ПОЛІЩУКИ ВОЛИНІ вітають усіх аборигенів краю

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Заказуха: ПОЛІЩУКИ ВОЛИНІ вітають усіх аборигенів краю

Сьогодні світ святкує Міжнародний день корінних народів світу. У цей  день віддають належне багатству культур корінних народів і пригадують про труднощі, з якими ті стикаються.

Закликають, щоб голос корінних народів в усьому світі був почутим! Поліщуки Волині вітають усіх аборигенів краю!

«Стилько нас є, а тилько їден день в году можимо празднувати! Й то добре! Цему звєстію раді, як Лєнін ліворуції! Сьоння мона гулєти! Обіцєлися хлопи вбрати аліганцьку одєж, взєти мняса, купєти горєлкі і всьо такоє гинше. А як завтрай буде тєжко, то, майбут', коло бара стринемось! Будте в порєдку, а як шо ні, так – вибачєйте! Здуровля моцного, дитей послушних, жонок добрих. Звоніте, пишіте, прихудіте у гости! Буде тєжко – шліте гроши*-)!»

https://youtu.be/NcuofLH-Jjo

До списку новин