загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Гороскоп на серпень 2015

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Гороскоп на серпень 2015

 Овен

 

У серпні 2015 року, під впливом гармонійного аспекту Юпітера до знаку Зодіаку Овен, всі думки Овнів будуть спрямовані вперед, до нових особистим і професійним досягненням. Однак через великої кількості повсякденних обов’язків Овнам складно буде в повному обсязі реалізувати всі плани, які намітили на серпень.

Це зовсім не означає, що серпень виявиться для вас не плодотворним, просто ви повинні правильно розподілити свій особистий час і постаратися менше витрачати його даремно! Особливо сприятливим виявиться серпень для Овнів, які прагнуть піднятися кар’єрними сходами або реалізувати себе на професійній ниві – вас чекає багато хороших можливостей, які дозволять втілити в життя задумане. У серпні в особистому житті Овнів теж все обіцяє бути більш-менш благополучно. Ваші обранці неодноразово продемонструють свої почуття, тому ви будете себе почувати щасливими і коханими. Головне, щоб ви самі не створювали собі проблем у відносинах, намагаючись відшукати недоліки щось у собі, то в коханій людині!

У першій декаді серпня 2015 відбудуться події, які внесуть пожвавлення і різноманітність у життя Овнів. Гармонійний аспект Меркурія до знаку Зодіаку Овен посприяє зав’язування нових дружніх і любовних відносин, а також появі нових інтересів і захоплень. У цей період серпень багато Овни вирішать внести серйозне корективи у свій спосіб життя, що буде викликано прагненням до самовдосконалення та саморозвитку. У роботі Овни будуть намагатися мислити творчо, прагнучи до новизни й не надто покладаючись на минулий досвід – це дозволить знайти нові шляхи та методи вирішення професійних завдань, але потрібно бути готовими до того, що вторований шлях ніколи не буває легким. На початку серпня багатьох Овнів чекають негаразди в сімейному житті. Можливо, ваші діти чимось засмутять вас і змусять понервувати, але не будьте до них занадто суворі і пам’ятайте, що найдієвіший метод виховання – батьківський приклад!

Друга декада серпня 2015 обіцяє бути для Овнів бурхливим і досить хвилюючим періодом. У середині серпня вплив напруженого аспекту Плутона до знаку Зодіаку Овен внесе в щоденне життя Овнів нестабільність і невизначеність, яка заважатиме розслабитися і отримувати від життя максимум задоволення. Не знаючи, чого можна очікувати від завтрашнього дня, Овни будуть почувати себе як на вулкані і постійно відчувати нервове напруження, що може негативно відбитися на всіх сферах життя. Постарайтеся спокійніше ставитися до всього, що буде з вами відбуватися, і частіше згадуйте, що життя без проблем не буває, і при бажанні можна знайти вихід навіть із самого складного становища! Цей період серпень буде не найлегшим для особистого життя Овнів. Можливо, що кохана людина просто не зможе виконувати всі ваші вимоги, і в цьому не буде його провини, тому вам доведеться або прийняти його таким, яким він є, або розлучитися.

У третій декаді серпня 2015 щоденне життя Овнів наповниться любовними хвилюваннями і романтичними мріями. Гармонійний аспект Венери до знаку Зодіаку Овен змусить Овнів тимчасово забути про все на світі і зосередити всі свої думки і почуття на стосунках з коханою людиною, прагнучи зробити їх більш гармонійними і піднесеними. У цей період серпень вас буде переповнювати спрага любові і романтики, тому важливо, щоб поруч була кохана людина, на якого зможете виплеснути свою пристрасть і ніжність, інакше ви відчуєте сильну незадоволеність життям! В кінці серпня деякі Овни можуть різко розірвати свої любовні стосунки, якщо зрозуміють, що насправді не люблять свого партнера або подобались ім. Цей період серпень віщує багатьом Овнам творчий злет, завдяки якому вони зможуть підкорити нові професійні вершини і відкрити для себе нові можливості та перспективи на майбутнє.

Телець

 

У серпні 2015 року, через вплив напруженого аспекту Марса до знаку Зодіаку Телець, Тельців чекає чимало перепон на шляху до мети, і перепони ці доведеться рішуче долати, інакше на успіх розраховувати не доводиться. Будь-яка перешкода, з яким зіткнуться Тельці в серпні, не повинно викликати паніку і відчай, а наштовхнути на думку про те, що непогано б підкоригувати свої дії і вчинки, щоб вони більше відповідали ситуації.

Одним словом, запам’ятайте: якщо у вас в серпні виникнуть труднощі і проблеми, значить, ви неправильно себе ведете, і слід якнайшвидше змінити стиль поведінки – тоді впоратися з труднощами буде набагато легше! Щоб в серпні не було застою в роботі, Тельцям слід підійти до виконання професійних завдань більш творчо, проявити особисту ініціативу і дати волю фантазії – новаторський підхід позитивно позначиться на результатах праці. Серпень принесе удачу в любові, якщо ви станете сміливішими і позбудетеся від непотрібних забобонів!

Перша декада серпня 2015 може ознаменуватися для Тельців фінансовими проблемами, якщо Тельці не вживуть заходів обережності і не підстрахують себе від можливих грошових втрат. Через вплив напруженого аспекту Юпітера до знаку Зодіаку Тілець у цей період серпня в життя Тельців може виникнути невідповідність між бажаннями і потребами, через що одні Тельці можуть влізти у великі борги, інші почнуть збирати в собі почуття невдоволення, а треті кинуться на пошуки більш високооплачуваної роботи. Можливо, вам самим видніше, як слід вчинити у вашому конкретному випадку, головне, щоб ви добре продумували свої вчинки і змогли перестрахуватися на випадок можливої невдачі! Особисте життя на початку серпня в чому буде залежати від того, наскільки сильно взаємна довіра між вами і вашим коханою людиною. Будьте більш довірливі і відверті з вашими улюбленими, інакше з порозумінням можуть виникнути проблеми!

Друга декада серпня 2015 – вдалий час для початку нових справ, а також для того, щоб щось у своєму житті круто змінити. Гармонійний аспект Плутона до знаку Зодіаку Телець допоможе Тельцям успішно вирішити складні життєві проблеми і прийняти правильні рішення, від яких залежатиме майбутнє життєве благополуччя. У цей період серпень Тельцям доведеться чимало попрацювати, але досягнення виявляться скромніше, ніж хотілося б. Не турбуйтеся – не кожен же день отримувати від долі подарунки! Зате в середині серпня друзі та рідні нададуть вагому підтримку у всіх справах і посприяють вашим сьогоденням і майбутнім життєвим успіхам. У цей період серпня у самотніх Тельців обов’язково з’явиться реальний шанс налагодити своє особисте життя, але, щоб скористатися ним, Тельцям спочатку слід позбутися від невпевненості в собі і від комплексів. Якщо ви мрієте, щоб у вас хтось закохався, спочатку полюбите себе самі!

У третій декаді серпня 2015, щоб уникнути розладу з близькими людьми, Тельцям бажано менше вередувати і не забувати виконувати свої обіцянки. У цей період серпня, під впливом напруженого аспекту Венери до знаку Зодіаку Телець, поведінку Тельців може стати кілька ексцентричним і непередбачуваним, що не сподобається близьким і може спровокувати сварки та конфлікти. Перепади настрою Тельців будуть пояснюватися, насамперед, тим, що в кінці серпня Тельці занудьгують і пристрасно забажає внести різноманітність і пожвавлення в монотонність сірих буднів. Якщо вам захочеться різноманітності і веселощів, влаштуйте собі свято власними руками, наприклад, рушайте в розважальну подорож або зберіть за столом старих друзів, в компанії яких можна добре відпочити і розслабитися. З любов’ю буде складно, нових романтичних знайомств не передбачається, так що намагайтеся зберегти вже наявні стосунки!

Близнюки

 

У серпні 2015 року, завдяки впливу гармонійного аспекту Юпітера до знаку Зодіаку Близнюки, фінансове становище Близнюків почне налагоджуватися – з’явиться тенденція до стабільності та зростанню доходів. Для більшості Близнюків серпень – творчий місяць, який відкриє перед ними нові можливості самореалізації, як в професійному плані, так і в особистісному.

Не бійтеся ризикувати і приймати нестандартні рішення – це допоможе вам досягти нових життєвих успіхів! Серпень для вас – прекрасний час, щоб відкрити для себе нові життєві горизонти і поставити перед собою нові глобальні цілі. У серпні Близнюки можуть кілька спантеличити і заінтригувати оточуючих, підкреслено незалежним і кілька екстравагантною поведінкою, але це зробить вас ще більш цікавими і привабливими для протилежної статі. Але якщо хочете, щоб ваші любовні відносини виявилися тривалими і щасливими, не ховайте свої почуття під маскою холодності і байдужості!

У першій декаді серпня 2015, під впливом проходження Меркурія, управителя знаку Зодіаку Близнюки, за знаком Зодіаку Лев, Близнюки спробують зайняти лідируюче положення, як на роботі, так і в сім’ї, а якщо хтось буде проти такого стану речей, реакція Близнюків може виявитися досить бурхливою. На початку серпня Близнюки отримають справжній феєрверк уваги і компліментів від протилежної статі, що істотно підніме самооцінку Близнюків, не кажучи вже про настрої. Багатьом Близнюкам на початку серпня доведеться почути палке і поетичне зізнання у коханні. Одним словом, ваше життя буде вирувати, і йти в гору. Але, яких би успіхів ви не домоглися, вам не слід забувати про тих, хто завжди допомагав вам, інакше у важкі часи буде не до кого звернутися! Бажано, щоб у цей період серпня ви не забували про справах сімейних і не перекладали їх на домочадців, інакше сімейне благополуччя буде затьмарено конфліктами і з’ясування стосунків!

Друга декада серпня 2015 для Близнюків – період нестабільності у всіх сферах життя. Напружений аспект Нептуна до знаку Зодіаку Близнюки може привнести в життя Близнюків деяку невизначеність і перешкодити реальному, об’єктивному сприйняттю навколишнього оточення. У цей період серпень Близнюки повинні проявляти максимальну обережність у всіх справах і більше прислухатися до порад оточуючих, інакше, через досконалої помилки, всі колишні досягнення можуть піти нанівець. Щоб залишатися на висоті, вам доведеться лавірувати серед пасток і ні на хвилину не випускати ситуацію з-під контролю – і це вам обов’язково вдасться, якщо ви спробуєте! У середині серпня у деяких Близнюків можуть виникнути сильні романтичні почуття до людини, яка не захоче відповісти взаємністю. Якщо з вами таке станеться, не сумуйте, і не сумуйте, а пам’ятайте, що справжня любов з часом здатна розтопити навіть саме неприступне серце!

Третя декада серпня 2015 допоможе Близнюкам навести порядок у своїх особистих відносинах і розширити коло спілкування. Гармонійний аспект Венери до знаку Зодіаку Близнюки посилить природна чарівність Близнюків, а якщо Близнюки ще й докладуть хоч мінімум особистих зусиль до вдосконалення власного іміджу, то проти їх чарівності ніхто не зможе встояти! Цей період серпня для Близнюків – час приємних несподіванок. Особливо багато хорошого можна очікувати Близнюкам у сфері особистих відносин. Якщо ви зможете знайти правильний психологічний підхід до коханої людини і зрозуміти, якої поведінки він від вас чекає, то направити відносини з ним в бажане для вас русло особливих труднощів не складе! У цей період серпня в сфері роботи і кар’єри великих проблем у вас, швидше за все, не буде, але бажано, щоб ви не брали поспішних рішень і з повагою ставилися до думки більш досвідчених колег.

Рак

 

У серпні 2015 року, завдяки впливу гармонійного аспекту Марса до знаку Зодіаку Рак, справи у Раків будуть йти своєю чергою, а ваша життєва активність буде захоплювати оточуючих. Серпень для більшості Раків виявиться місяцем неквапливого просування до поставлених цілей – ніщо не затьмарить ділові будні.

Раки, що шукають роботу, зможуть знайти в серпні непогане місце, яке не тільки дозволить заробити собі на хліб з маслом, але і дасть можливість кар’єрного та соціального зростання. А ось в справах любовних багатьох Раків чекають труднощі. Серпень більш хороший для сімейних Раків, ніж для самотніх, так як нові романтичні знайомства будуть зав’язуватися насилу. Якщо ви вже знайшли свою другу половинку, то все, що потрібно вам для щастя – це внести у відносини трохи гостроти і різноманітності, щоб уникнути нудьги. Якщо ж ви самотні, шукайте шляхи і можливості з кимось познайомитися, але не чекайте, що це відбудеться швидко, пам’ятайте, що «все приходить до того, хто вміє чекати»!

Перша декада серпня 2015 віщує Ракам гармонію в любовних і сімейних відносинах і нові творчі захоплення. Гармонійний аспект Венери до знаку Зодіаку Рак допоможе Ракам згладити суперечності у відносинах з близькими людьми і зрозуміти, що саме потрібно зробити, щоб досягти особистого щастя. Незважаючи на загальний позитивний розклад, в цей період серпень Раків можуть періодично виводити з терпіння зволікання і затримки, що відбуваються на роботі. Якщо ви роздумуєте взяти участь у ризикованій справі, то таке зволікання може виявитися для вас навіть до речі, так як дасть вам час добре все продумати і перестрахуватися на випадок провалу. На початку серпня великий вплив на життя можуть надати партнери і друзі, тому намагайтеся, щоб у відносинах з ними у вас не виникало недомовленостей! На любовному фронті у вас буде все в шоколаді, але, щоб не наврочити своє щастя, чи не хваліться перед менш щасливими знайомими!

Друга декада серпня 2015 пройде під впливом гармонійного аспекту Нептуна до знаку Зодіаку Рак і наповнить життя Раків таємничими і загадковими подіями. У цей період серпень оточуючим складно буде розібратися в мотивах вчинків і поведінки Раков, та й самі Раки погано будуть розуміти, чому певні події викликають ту чи іншу емоційну реакцію. Постарайтеся не приймати необдуманих і ризикованих рішень і не надто поспішайте з висновками, інакше можете самі собі все зіпсувати! Якщо будете не впевнені в тому, чи варто зробити певний вчинок, то краще залишайтеся на місці і почекайте з рішучими діями до того моменту, коли сумнівів у правильності свого вибору у вас не залишиться. У середині серпня при побудові особистих відносин Ракам слід проявити мудрість і не боротися з об’єктивними обставинами. Якщо відношення не клеяться – значить, не ваше!

Третя декада серпня 2015 для Раків – період отримання нових знань і переосмислення подій власного життя. Гармонійний аспект Меркурія до знаку Зодіаку Рак приверне в життя нових людей, спілкування з якими зробить значний вплив на ваші переконання і світогляд. Можливо, що в цей період серпень Ракам буде бракувати впевненості у правильності власних дій. Це може призвести до простою в справах і затримок у роботі. Щоб не переплутати грішне з праведним і не накоїти помилок, постарайтеся частіше піддавати власні вчинки критичному аналізу і не дуже йдіть на поводу у громадської думки! Наприкінці серпня будь-яку співпрацю для Раків виявиться куди менш корисним, ніж індивідуальні починання, які принесуть набагато більше користі і вигоди, ніж громадська робота. Цей період серпня – прекрасний час для налагодження взаєморозуміння в особистих відносинах. Мирний і спокійний діалог з коханою людиною допоможе вирішити всі наболілі проблеми і погасити конфлікти в зародку!

Лев

 

У серпні 2015 року, через вплив напруженого аспекту Марса до знаку Зодіаку Лев, початок нових проектів буде пов’язано для Львів з певними труднощами і проблемами, для подолання яких Левам доведеться запастися наполегливістю і терпінням. Серпня виявиться для багатьох Львів досить проблемним місяцем, причому проблеми виникатимуть буквально з нізвідки.

До кінця серпня Леви можуть відчути себе спустошеними і втомленими, якщо не зуміють вписатися в прискорений темп цього місяця. Якщо в серпні у вас раптом виникнуть проблеми в давно початих справах, це означатиме одне: ви вибрали неправильний шлях досягнення мети і слід добре подумати, перш ніж рухатися далі! У серпні особисте життя не піднесе Левам ніяких неприємних сюрпризів, якщо самі Леви не відлякають коханої людини надмірної категоричністю і принциповістю. Серпень може принести вам проблеми зі здоров’ям, якщо ви не будете себе жаліти і забудете про те, що здоров’я дорожче будь-яких грошей!

Перша декада серпня 2015 дасть Левам можливість вирішити свої фінансові проблеми і зміцнити фундамент свого сімейного благополуччя. Юпітер, проходячи по знаку Зодіаку Лев, допоможе Левам домогтися виконання честолюбних надій, зміцнити свій статус-кво і зайняти лідируюче положення в сім’ї і на роботі. Можливості добре заробити будуть сипатися на Львів з усіх боків, так що з грошима проблем не передбачається, якщо, звичайно, Леви не будуть лінуватися і не вирішать провести початок серпня лежачи на дивані перед телевізором або з книгою в руках! У цей період серпня між Левами і їх другими половинками може виникнути невелике охолодження внаслідок втоми від загальних побутових проблем і щоденного одноманітності. Не панікуйте і знайте – у вас все налагодиться. Пам’ятайте: головне, щоб у відносинах була любов, а періоди тимчасових складнощів бувають у всіх без винятку! Багато Леви на початку серпня отримають довгоочікуване шлюбну пропозицію.

Друга декада серпня 2015 застерігає Львів від поверховості та необов’язковості, як у роботі, так і в особистих відносинах. Гармонійний аспект Урана до знаку Зодіаку Лев допоможе Левам відчути себе більш розкутими і незалежними від оточуючих, але не слід забувати про те, що міжособистісні відносини будуються на взаємних зобов’язаннях! Якщо ви відчуєте незадоволення своїм особистим життям, не поспішайте кидатися на пошуки нових партнерів – нічого доброго з цього не вийде. Краще подумайте над тим, як можна поліпшити вже сформовані відносини, і чи немає вашої провини в наявних проблемах! У цей період серпня Левам не варто шкодувати грошей і часу на удосконалення та оновлення свого іміджу, так як кар’єрні та особисті успіхи не в останню чергу будуть залежати від зовнішньої привабливості. Якщо в середині серпня у вас стануть наклёвиваться нові романтичні відносини, не квапте їх розвиток і менше турбуйтеся про завтрашній день – живіть справжнім!

Третя декада серпня 2015 обіцяє Левам багато-багато любові. Венера, проходячи по знаку Зодіаку Лев, внесе поліпшення в усі сфери життя Львів, навчить щиро радіти навіть самим буденним життєвим моментам, будь то зустріч з одним або гуляння під місяцем з коханою людиною. З метою оздоровлення та відпочинку, Левам не завадить взяти відпустку хоча б на кілька днів і відправитися в розважальну подорож. До речі сказати, в цей період серпня Леви зможуть добитися великих творчих успіхів саме далеко від дому, а курортний роман може перерости у щасливі та серйозні стосунки! Кінець серпня гарний ще й тим, що допоможе Левам благополучно завершити складні справи, на успіх яких Леви вже навіть перестали сподіватися. В кінці серпня вам не слід заводити таємні любовні інтрижки, якщо вже є кохана людина – зрада не принесе нічого крім розчарування і проблем в особистих стосунках!

Діва

 

Серпень 2015 для представників знаку Зодіаку Діва – час відкриття прихованих внутрішніх резервів і талантів, які допоможуть Дівам досягти хороших результатів, як в роботі та бізнесі, так і в творчості. Завдяки впливу гармонійного аспекту Марса до знаку Зодіаку Діва, в серпні Діви зможуть розпочати і завершити багато важливі справи, а також підготувати сприятливий грунт для кардинальних змін у багатьох сферах свого життя.

У серпні Діви забудуть про свої комплекси і відчують себе переможцями у любові, так як прихильники і прихильниці буквально засиплють компліментами і різними приємними знаками уваги. Не докладаючи особливих зусиль, ви зможете привернути до себе увагу вподобаного людини і закрутити з ним любовний роман, але не будьте надто довірливими і не поспішайте квапити розвиток відносин, а краще почекайте, поки об’єкт ваших симпатій доведе своє добре ставлення не на словах, а на справі! Серпень може принести особисте щастя Дівам, який вміє йти на поступки і цінувати у своїх обранцях не тільки зовнішність, а й душевні якості.

Перша декада серпня 2015 не принесе Дівам особливих змін, зате внесе в повсякденне життя більше спокою, краси і гармонії. Гармонійний аспект Венери до знаку Зодіаку Діва посприяє успіхам у роботі й у творчості, а також приємному відпочинку і релаксації. Цей період серпень сприятливий для самотніх Дів, яких чекає багато приємних речей – романтичні знайомства, компліменти та подарунки від шанувальників і шанувальниць, а також легкий флірт, який підніме Дівам самооцінку і настрій. Одним словом, якщо захочете, то на початку серпня без зусиль зможете розпрощатися з самотністю, знайти кохання, і налагодити своє особисте життя! У цей період серпня у Дів можуть виникнути невеликі розбіжності з домочадцями за деякими сімейних питань. Щоб спір не перейшов у конфлікт, постарайтеся не занадто наполягати на своєму і спробуйте піти на поступки, навіть якщо будете впевнені у власній правоті. Зрозумійте: мало що може бути важливіше сімейного спокою!

Друга декада серпня 2015 для Дів – вдалий час для рішучих кроків, спрямованих на зміну життя на краще. Гармонійний аспект Плутона до знаку Зодіаку Діва допоможе перекреслити минуле і почати життя з нуля, якщо ви відчуваєте, що це необхідно. Якщо ж ви цілком задоволені своїм життям, то цей період серпня не принесе якихось важливих подій або великих проблем, тому ви цілком можете присвятити його своїм особистим справам, а також відпочинку, релаксації і розвагам. Діви, що займають керівні посади, повинні в середині серпня зайнятися налагодженням відносин у колективі, так як, в іншому випадку, конфлікти серед підлеглих можуть погано вплинути на результати колективної роботи. У цей період серпня в особистих відносинах намагайтеся більше керуватися розумом і не йдіть на поводу у емоцій – це допоможе вам зберігати об’єктивність і враховувати не тільки свої інтереси, а й інтереси коханої людини!

Третя декада серпня 2015 віщує Дівам надлишок спілкування з різними людьми, так що на тишу і самотність розраховувати не доводиться. Гармонійний аспект Меркурія до знаку Зодіаку Діва сприятиме вдалому зав’язування і розвитку будь-яких відносин, але застерігає від проявів легковажності і необов’язковості в любові і дружбі. Якщо хочете, щоб ваші друзі та кохані на вас не образилися, намагайтеся вчасно виконувати дані обіцянки і не темните там, де слід проявити відвертість! Цей період серпень виключно сприятливий для розважальних поїздок і подорожей, особливо, якщо Діви вирішать поїхати на відпочинок зі своєю сім’єю. Чим більше часу в кінці серпня ви будете проводити в колі сім’ї, займаючись сімейними проблемами, тим краще будуть складатися ваші відносини з домочадцями, так що постарайтеся, щоб робота не займала весь час, і у вас була можливість для відпочинку!

Терези

 

Серпень 2015, завдяки гармонійному аспекту Юпітера до знаку Зодіаку Терези, допоможе Терезам підняти свій авторитет у суспільстві та заручитися підтримкою впливових друзів. У серпні свої творчі та професійні плани багато Терези будуть пов’язувати з поїздками в інші міста і навіть країни.

Ділова ініціатива Терезів буде помічена начальством і високо оцінена, а найбільш старанні Терези навіть можуть розраховувати на швидке кар’єрне просування. У серпні Терезам буде відносно легко добиватися намічених планів, так як в цьому допомагатимуть і люди, і обставини. Щоб серпень не приніс вам неприємностей, не завадить запастися розсудливістю, не забувати вчасно виконувати свої обов’язки і пам’ятати, що необґрунтований оптимізм може пошкодити у  справах ще більше, ніж песимізм! У серпні зможете налагодити особисте життя, якщо проявите увагу та інтерес до близького оточення. Придивіться краще до своїх знайомих – напевно серед них знайдеться людина, якій ви вже давно небайдужі!

Перша декада серпня може принести Терезам проблеми особистого характеру. Під впливом напруженого аспекту Венери до знаку Зодіаку Терези, в цей період серпня Терези будуть випробовувати різні складнощі при побудові як ділових, так і особистих відносин. Тому бажано, щоб ви тимчасово обмежили своє коло спілкування тільки найближчими друзями і рідними, а при зав’язуванні нових знайомств обережними і розбірливість – це допоможе вам уберегтися від спілкування з людьми, які можуть надати на вас поганий вплив! Початок серпня – сприятливий час для перейняття та передачі цінного професійного досвіду, тому Терезам не завадить побувати в таких місцях, де буде в кого і чому повчитися. Ця декада серпня небезпечна для Терезів, насамперед, тим, що прагнення домогтися свого всупереч об’єктивним обставинам може підштовхнути на ризиковані вчинки, а невиправданий ризик не завжди має хороші наслідки!

Друга декада серпня 2015 принесе Терезам непогані досягнення в багатьох сферах життя. Гармонійне вплив Меркурія до знаку Зодіаку Терези сприятиме швидкому та своєчасному вирішенню поточних проблем, які виникнуть у Терезів в роботі або в особистому житті. Цей період серпень сприятливий для Терезів, твердо вирішили направити свої особисті відносини в більш серйозне русло. Можливо, ви і кохана людина прийміть рішення подати заяву в ЗАГС або захочете почати жити разом. Головне, щоб на початку серпня в своїх діях ви керувалися своїми істинними бажаннями, а не йшли на поводу у оточуючих – тільки тоді ви зможете відчути себе щасливими і задоволеними! Середина серпня також хороша для Терезів, мають власний бізнес – вдасться укласти вдалі угоди на максимально вигідних для себе умовах, а також отримати непоганий прибуток від зроблених капіталовкладень.

У третій декаді серпня 2015 напружений аспект Урана до знаку Зодіаку Терези може погано вплинути на емоційний стан Терезів, зробити поведінку знервованим і неврівноваженим. У цей період серпень Терезам потрібно намагатися краще керувати своїми емоціями і бажаннями, інакше наслідки вчинків можуть виявитися фатальними для життєвого благополуччя! Кінець серпня буде наповнений для вас несподіванками і самими непередбачуваними подіями, тому, щоб уникнути конфузу, бажано, щоб всі важливі заходи ви відклали на інший час і не брали участі в справах, в яких малокомпетентні. Терези, які виявлять кмітливість і кмітливість і зуміють вміло лавірувати в складних ситуаціях, обов’язково доб’ються дивовижних успіхів у будь-якій справі, за яке візьмуться. При побудові особистих відносин частіше прислухайтеся до того, що говорить внутрішній голос, і менше довіряйте чуткам і пліткам!

Скорпіон

 

Серпень 2015 для представників знаку Зодіаку Скорпіон – надзвичайно діяльний і плідний місяць. Марс, що знаходиться протягом усього серпня в знаку Зодіаку Скорпіон, зарядить Скорпіонів великим запасом енергії, дозволить зробити прорив у справах і затвердити свій авторитет на роботі і в особистих взаєминах.

У любові Скорпіони будуть пристрасними і палкими, що посилить привабливість для представників протилежної статі. Протягом усього серпня особисте життя буде наповнене вируючими емоціями і переливається через край почуттями, але завдяки цьому ваші любовні відносини ще більше зміцняться, а кохана людина стане любити ще сильніше! У роботі і кар’єрі Скорпіонам теж буде чим похвалитися, хоча своїми успіхами вони будуть багато в чому зобов’язані допомоги ділових партнерів, які допоможуть розібратися з усіма проблемними і двозначними ситуаціями. У серпні ваше здоров’я стане міцнішим, якщо ви не будете навантажувати голову сумними думками, а шлунок важкою їжею!

У першій декаді серпня 2015 Скорпіони відчують на собі вплив напруженого аспекту Меркурія, завдяки якому інтелектуальна діяльність виявиться напруженою, зате результативною. Бажано, щоб Скорпіони менше відвертими з оточуючими і розповідали про свої плани на майбутнє, інакше дехто з недоброзичливців може почати вставляти палиці в колеса. У всьому, чим ви вирішите зайнятися на початку серпня, слід дотримуватися правила «золотої середини» і намагатися не впадати в крайнощі – так вам буде легше втілити свої плани в реальність, уникнувши при цьому зіткнень з оточуючими! Фінансове становище Скорпіонів буде не таким стійким, як хотілося б – початок серпня може бути пов’язане з несподіваними грошовими витратами, а на надприбутки розраховувати не доводиться. У любові Скорпіонам слід насолоджуватися щасливими моментами і менше хвилюватися про речі, які вони не можуть змінити!

У другій декаді серпня 2015 повсякденне життя Скорпіонів стане більш спокійною і передбачуваною, що буде обумовлено сприятливим впливом Венери. У роботі Скорпіони будуть приділяти мало уваги введення нововведень, воліючи перевірені методи роботи, але це анітрохи не завадить досягти вершин професійної майстерності. Взагалі, в цей період серпень Скорпіони будуть сприймати в штики будь-які нововведення і не радіти будь-яким змінам, оскільки головне, до чого будуть прагнути – це стабільність. Це стосується не тільки роботи, але й особистих відносин Скорпіонів. Навіть якщо поведінка коханої людини в чомусь не влаштовуватиме Скорпіонів, вони не стануть надавати цьому великого значення, якщо, звичайно, у відносинах буде присутній любов! Якщо ж ви відчуєте, що ваш любовний роман себе давно вичерпав, не робіть з цього трагедії, а краще сміливо ступніть назустріч новим відносинам!

У третій декаді серпня 2015 обставини, які виникнуть у житті Скорпіонів, будуть відрізнятися деякою таємничістю – це буде позначатися гармонійне вплив Нептуна. Все задумане Скорпіони вирішать виконувати виключно самостійно, не вважаючи за потрібне вдаватися до чиєїсь допомоги навіть у разі виникнення проблем. В особистому житті Скорпіони теж будуть проявляти скритність, особливо, якщо романтичні відносини будуть перебувати тільки на першому етапі розвитку. У цей період серпень багатьох Скорпіонів чекає доленосне знайомство з людиною, при першому погляді на якого вони зрозуміють, що мріяли про нього все життя, і може бути, що знайомство це перейде в бурхливий любовний роман. Кінець серпня навряд чи ознаменується для вас великими кар’єрними досягненнями або високими заробітками, але ваш професійний і творчий ріст буде безсумнівним – а це гарантія того, що в майбутньому ви зможете досягти більш високого рівня у своїй роботі!

Стрілець

 

У серпні 2015 бажання представників знаку Зодіаку Стрілець відзначитися перед начальством може штовхнути їх на рішучі і неабиякі вчинки. Під впливом гармонійного аспекту Юпітера до знаку Зодіаку Стрілець, в серпні Стрільцям захочеться подобатися оточуючим, тому вони стануть хизуватися власними знаннями і приділяти підвищену увагу своєму іміджу – і зусилля обов’язково увінчаються успіхом.

Август не віщує Стрільцям великих життєвих змін, та Стрільці і не будуть до них прагнути, навпаки, – чим більше стабільності і сталості буде в житті Стрільців, тим краще вони будуть себе відчувати, як в моральному, так і в психологічному плані. На роботі Стрільцям слід приділити увагу нововведенням, оскільки використання застарілих методів роботи може погано вплинути на результати праці і перешкодити подальшому кар’єрному просуванню. У серпні в романтичних стосунках ви будете швидше пасивні, ніж активні, сподіваючись на те, що ініціативу проявить партнер, тому на блискучі любовні перемоги розраховувати навряд чи можна.

У першій декаді серпня 2015 для Стрільців найголовніше – не лінуватися, тоді й сприятливі можливості мимо не пройдуть. Завдяки гармонійному впливу Меркурія, Стрільці будуть легко засвоювати нову корисну інформацію і робити з неї потрібні висновки, що сильно посприяє всебічним успіхам. У цей період серпень професійні досягнення Стрільців будуть залежати від особистої активності та ініціативності, а також від того, наскільки вони зможуть протистояти тиску з боку і наполягти на своєму, коли це буде потрібно. Спілкування на початку серпня вас чекає настільки багато, що ви від нього втомитеся. Але від нових знайомств відмовлятися не потрібно, тому що один з ваших нових знайомих може зіграти в майбутньому житті велику позитивну роль! Особисте життя Стрільців обіцяє бути бурхливим. Багатьох Стрільців в цей період серпень закрутить в любовному вирі настільки, що вони втратять рахунок дням і забудуть про все на світі.

Друга декада серпня 2015 виявиться для більшості Стрільців періодом творчих метань і душевних занепокоєнь. Напружений аспект Нептуна до знаку Зодіаку Стрілець, може зробити Стрільців невпевненими у собі, а також трохи нервовими і неврівноваженими, через що можуть постраждати особисті відносини і ділові починання. В той же час, в середині серпня Стрільці мають непогані можливості кар’єрного росту, але багато чого залежить від професійної компетенції – чим вона вища, тим більше шансів на успіх. У цей період серпень будинок Стрільців наповниться друзями, які будуть приносити цікаві новини, а також розважати, відволікаючи від проблем і турбот. Намагайтеся дивитися на життя оптимістично і не звертати уваги на неминучі проблеми – цим ви істотно полегшите собі життя і збережете нерви. Особливо це стосується особистих відносин: цінуйте улюблених і менше чіпляйтеся до їх недоліків!

Третя декада серпня 2015, завдяки сприятливому впливу Венери, обіцяє багатьом Стрільцям любовний тріумф – вподобаний людина нарешті зверне увагу на ваші безсумнівні достоїнства і обдарує своєю прихильністю. Наприкінці серпня Стрільці проявлять заразливо життєрадісність і будуть заряджати позитивною енергією оточуючих, що посприяє зростанню особистої популярності Стрільців і допоможе завоювати громадські симпатії. У цей період серпень багатьох Стрільців чекають нові знайомства з людьми з самих різних верств суспільства. Якщо ви давно мрієте знайти друга або коханої людини, який зміг би розділити ваші інтереси і захоплення – мрія, нарешті, може стати дійсністю, якщо не відштовхне від себе тих, хто буде симпатизувати вам! Наприкінці серпня багатьох Стрільців чекають сприятливі можливості, які дозволять більше заробляти і істотно поліпшити своє фінансове становище.

Козеріг

 

Серпень 2015 зажадає від Козерогів вміння ладити з людьми і працювати в команді. Гармонійний аспект Марса до знаку Зодіаку Козеріг, допоможе Козерогам вміло обійти перешкоди, та врегулювати спірні питання, що стосуються поточних справ.

Козерогам, бажаючим добитися успіху в кар’єрі та бізнесі, доведеться протягом усього серпня зустрічатися і знаходити спільну мову з різними людьми, навіть з тими, хто буде вам не симпатичний. Одним словом, приготуйтеся до того, що в серпні доведеться зайнятися вивченням людської психології, і не по книгах, а в «польових умовах» – психологічне чуття нагоді вам не тільки в справах, але і в любові! Якщо хочете, щоб у серпні особисте життя нічим вас не засмутила, будьте більш уважні до почуттів і бажань своїх других половинок, намагайтеся менше засмучувати їх і частіше радувати, проявляючи ласку й ніжність! У серпні Козерогам слід навчитися розслаблятися і не забивати голову дрібними проблемами – це допоможе не втратити самовладання і зберегти душевну рівновагу.

Перша декада серпня 2015 – не саме легке час для особистого життя Козерогів. Через вплив напруженого аспекту Венери до знаку Зодіаку Козеріг, на початку серпня гармонія любовних відносин Козерогів може бути порушена конфліктами, які стануть виникати через боротьбу за лідерство у відносинах, і можуть призвести до неприємних наслідків, аж до розриву. Ви і ваш партнер будете щосили прагнути довести один одному свою правоту, але це не допоможе зрозуміти один одного і вирішити наболілі проблеми. Краще перестаньте сваритися і постарайтеся врегулювати відносини за допомогою взаємних поступок і компромісів – відносини обов’язково налагодяться! У цей період серпень Козерогам доведеться докласти чимало особистих зусиль, щоб досягти потрібних результатів у роботі. Чим з більшою самовіддачею будуть трудитися Козероги, тим на більшу нагороду за свою роботу зможуть розраховувати і тим швидше дочекаються заохочення від начальства.

У другій декаді серпня 2015 сприятливий вплив Плутона, що проходить по знаку Зодіаку Козеріг, допоможе Козерогам, знайти вихід із складних життєвих ситуацій і розв’язати складні життєві вузли. Все, чим стануть займатися Козероги в середині серпня, в основному буде спрямовано на підвищення власної значущості і особистого авторитету, але без серйозної роботи над собою Козерогам навряд чи вдасться досягти бажаних кар’єрних і професійних висот. У цій декаді серпня особливо завзяті і цілеспрямовані Козероги зможуть розширити список своїх знань і умінь, завдяки чому життя стане більш цілеспрямованою і успішною. У цей період серпня в особистому житті можуть намітилася позитивна зміни: у стосунках з коханою людиною стане більше душевності, теплоти, взаєморозуміння – а все завдяки тому, що ваша душа наповниться романтикою і бажанням любові. Якщо чекаєте любов, вона обов’язково прийде у ваше життя!

Третя декада серпня 2015 пройде для Козерогів під впливом гармонійного аспекту Меркурія і сприятиме всім справам, де потрібно проявляти товариськість і комунікабельність. Наприкінці серпня Козероги відчують підйом творчих сил і прагнення досягти ідеалу в роботі й творчості. Такий настрій Козерогів сприятливо позначиться на результатах поточних справ, допоможе придбати нових прихильників, які нададуть Козерогам необхідну підтримку у важливих починаннях. Приплив бадьорості й оптимізму, який очікує Козерогів в кінці серпня, не тільки позитивно позначиться на здоров’ї, але і змусить вести більш рухливий спосіб життя, що теж непогано. Якщо ви самотні, в цю декаді серпня у ваше життя може увійти справжня любов, ви навіть не помітите, як це відбудеться, просто в один прекрасний момент зрозумієте, що навколишній світ раптом змінився і засяяв яскравими фарбами.

Водолій

 

У серпні 2015 року, через вплив напруженого аспекту Юпітера до знаку Зодіаку Водолій, у Водоліїв можуть початися проблеми з фінансами, якщо Водолії заздалегідь не подбають про те, щоб цього не сталося. У серпні Водоліям слід подбати про те, щоб ваш спосіб життя викликав менше роздратування у оточуючих, інакше доведеться витратити чимало душевних сил і часу на боротьбу і протистояння.

Щоб плани, які ви намітили на серпень, швидше втілилися в реальність, намагайтеся менше присвячувати в них сторонніх і не чекайте допомоги з боку – ваших сил цілком вистачить на те, щоб довести до кінця задумане! Водолії, що займають начальницькі посади, протягом усього серпня повинні уважно стежити за моральною атмосферою, що панує в колективі, і не допускати конфліктів серед підлеглих. У любовних відносинах серпня віщує багато радісних моментів – ви відчуєте справжнє єднання душ з коханою людиною. Саме любов стане для вас стимулом до підкорення нових життєвих вершин!

У першій декаді серпня 2015 напружений аспект Меркурія до знаку Зодіаку Водолій подвигнет Водоліїв на оригінальні і несподівані вчинки, які вельми здивують оточуючих. Самі Водолії будуть цілком задоволені подіями, які розгортатимуться в цей період серпня, оскільки, незважаючи на деякі труднощі, ситуація буде під контролем, хоча з боку все може виглядати досить непросто. Головне – ви, нарешті, зможете дозволити собі жити саме так, як вам хочеться, і не погоджувати свої дії з іншими, що дасть дивовижне відчуття свободи і незалежності! Єдина область житті Водоліїв, яка на початку серпня не зазнає ніяких змін – це особисті стосунки. Ваші рідні та близькі люди зрозуміють, підтримають і не засудять вас, тому ваші з ними відносини стануть ще тепліше, ніж раніше. В особистому житті Водолії будуть схильні обережним і не стануть поспішати розпочати новий любовний роман.

Друга декада серпня 2015, через напружений впливу Марса до знаку Зодіаку Водолій, що не обійдеться без проблем і складнощів, а проявлена Водоліями особиста ініціатива може не дати очікуваних результатів. Для багатьох Водоліїв середина серпня виявиться періодом зволікання в справах і життєвої невизначеності, але якщо Водолії виявлять мудрість і не будуть занадто поспішати, то поступово ситуація вирівняється, а проблеми вирішаться. Цікаві та оригінальні рішення, що приймаються і генеруються Водоліями і цей період серпня, допоможуть виділитися серед колег і заслужити схвалення начальства. Саме в оригінальності і нестандартності буде ваше основна перевага в боротьбі з суперниками і конкурентами! Це стосується не тільки роботи, але й особистому житті – чим природніше і невимушено ви будете вести себе з коханою людиною, тим швидше завоюєте його серце! Важливою темою для Водоліїв в середині серпня виявиться здоров’я, яке не завадить підтримати за допомогою правильного способу життя.

У третій декаді серпня 2015 Водоліям доведеться впритул зайнятися врегулюванням своїх особистих відносин, поки вони не зайшли в глухий кут. Напружений аспект Венери до знаку Зодіаку Водолій, посилить самолюбство і гординю Водоліїв, тому Водоліям буде непросто піти на поступки коханій людині, навіть якщо розумом вони будуть розуміти, що самі є призвідниками сварок і конфліктів. Швидше визначитеся з тим, що для вас важливіше – любов чи гординя, і зробіть відповідні висновки. Інакше вам буде важко відновити втрачену гармонію любовних стосунків! У цей період серпень професійні успіхи Водоліїв будуть середніми, а фінансове становище виявиться нестабільним – однаково вірогідні як значні прибутки, так і грошові втрати. Щоб застрахуватися себе від будь-яких непередбачених неприємностей, Водолії повинні зміцнити тили і дотримуватися розумну обережність.

 Риби

 

У серпні 2015 Риби відчують бажання позбутися всіх таємниць і недомовленостей в особистих і ділових відносинах і постараються внести у своє життя більше ясності і визначеності. Гармонійне вплив Марса допоможе Рибам зібратися з силами для життєвої боротьби і нових досягнень, але вирішувати проблеми, що виникають в міжособистісних відносинах, Риби зволіють мирно, що не затіваючи конфліктів і розборок.

У серпні Рибам належить доробляти незавершені справи, шукати відповіді на складні питання і приймати доленосні рішення. Серпня здасться багатьом Рибам утомливих місяцем, і не тільки тому, що буде багато роботи, але й тому, що доведеться зіткнутися з проблемами, вирішити які буде непросто. Ваші любовні відносини в серпні будуть відрізнятися щирістю і сильним напруженням пристрастей, тому вам не захочеться якихось вимірювань в цій сфері життя. Якщо ж ви самотні, налаштуйте себе на романтичний лад – це дозволить вам прискорити прихід у своє життя любові!

У першій декаді серпня 2014, завдяки гармонійному впливу Венери, Риби будуть насолоджуватися радощами любові і зможуть зміцнити свої сімейні відносини. У цій декаді серпня ваші любовні відносини будуть відрізнятися завидною постійністю і стабільністю – ви отримаєте від коханої людини рівно стільки ласки і любові, скільки буде жадати ваша душа! Якщо виникнуть нові любовні стосунки, вони, швидше за все, виявляться щасливими і тривалими. Цей період серпень допоможе Рибам вирішити свої фінансові проблеми, якщо вони є, але бажано, щоб Риби менше перетиналися з начальством і ні в якому разі не вступали з ним у дискусії – нічого доброго з цього не вийде. Якщо Риби раптом відчують, що справи зайшли в глухий кут, – саме час згадати про наявні корисних зв’язках і скористатися ними у своїх цілях! Зі здоров’ям у Риб буде все гаразд, але це не означає, що слід забути про здоровий спосіб життя!

Друга декада серпня 2015 – хороший час для Риб, стурбованих побудовою своєї кар’єри. Сприятливий вплив Сатурна сприятиме новим кар’єрним починанням Риб і успішному соціальному зростанню, але застерігає від надмірної строгості і претензійності по відношенню до близьких людей. У середині серпня поведінку Риб буде відрізнятися реалізмом і практичністю, завдяки яким Риби будуть займатися тільки важливими і потрібними справами і не стануть витрачати свої сили на досягнення нездійсненних цілей. Не варто в цей період серпень прагнути до підвищеної самостійності і повній свободі від оточуючих – їх підтримка може виявитися вам якраз до речі! І мова йде не стільки про допомогу в справах, скільки про моральну та психологічної підтримки, завдяки якій вам буде легше впоратися з поточними труднощами. Щоб зміцнити свої сімейні відносини, Рибам слід частіше робити приємні сюрпризи своїм близьким і не залишати без уваги їхні прохання!

Третя декада серпня 2015 для Риб – період пасивності та енергетичного спаду, що буде обумовлено впливом напруженого аспекту Меркурія до знаку Зодіаку Риби. Можливо, в кінці серпня Рибам доведеться відійти від початкових цілей і планів, зробити в справах перерву і добре відпочити, інакше на доведення своїх справ до кінця у Риб просто може не вистачити енергії. Але не слід думати, що цей період серпень виявиться для Риб абсолютно непродуктивним і марним. Якщо Риби зуміють знайти «золоту середину» між відпочинком і роботою і не будуть перевтомлюватися, то цілком зможуть завершити важливі справи, які небажано відкладати на потім. Кінець серпня застерігає Риб від бездумної витрати грошових коштів на задоволення і розваги, а також від фінансового ризику – він може бути чреватий серйозними збитками. В особистому житті у вас все буде тихо і спокійно, без особливих змін.

До списку новин