загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Що робити у спадаючий Місяць?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Що робити у спадаючий Місяць?

Якщо ви хочете позбутися поганих звичок - ця фаза Місяця чудовий час для цього. Наших пращурів дуже дивувало усе довкола і аби пояснити явища природи, вони ототожнювали світила із сильними та красивими богами. Серед пантеонів різних народів місячних богинь та навіть богів - чи не найбільше. //paralleli.if.ua

Наприклад, цікавим є латвійський бог родючості Маннес, який зображується у вигляді молодого чоловіка у срібному плащі, котрий усіяний зірками. Звісно, жінкам праця із місячною енергією ближча, адже Місяць проходить своє одне коло по небу за стільки ж часу, скільки триває один фізіологічний жіночий цикл. Але і чоловікам праця із місячною енергією не буде зайвою. Можливо, це допоможе краще зрозуміти жінок, що їх оточують.

Спадаючий Місяць - це час збереження накопиченої енергії, витрачати яку потрібно дуже економно. У період спадаючого Місяця сконцентруйтеся на власних відчуттях, не ігноруйте внутрішній голос - інтуїцію. Станьте "серфінгістом" - катайтеся по хвилях місячної енергії, спадаючий Місяць - це період звернення всередину і навіть відступу. Місяць поступово зменшується і на небі із кожною ніччю залишається лише тоненький серпик.

Часто цю фазу Місяця вважають негативною (можливо через те, що у цей період часто бачили духів), але вона може бути продуктивною і умиротворяючою. Отже, що можна зробити у період спадаючого Місяця:

1.    Завершість стосунки, які вичерпали себе, котрі тягнуть із вас усі соки. Викиньте із свого життя друзів, котрі мають із вами стосунки заради грошей або іміджу. Краще зустріньтеся зі старими вірними друзями, на котрих ви завжди можете покластися. Також проаналізуйте власну поведінку, подумайте, що б вам хотілося змінити у ній і спробуйте хоч трішки змінитися. Позбудьтеся поганих звичок, приміром, киньте уже нарешті курити.

2.    Позбавтеся речей, котрі пов'язані із давноминулими стосунками. Переберіть подарунки, листівки і ту кумедну статуетку собачки, котру колишній подарував вам на річницю зустрічі. Прийшов час позбавитися цих речей. Якщо ви ще тримаєте зло на партнера, можете розбити ці речі на друзки або спалити їх. Аналогічно вчиніть із записними книжками, у котрих уже немає чогось важливого. Спадаючий місяць - чудовий час, щоб позбутися минулого, яке не дає вам розвиватися і тримає спогадами.

3.    Наведіть порядок вдома. Викиньте мотлох. Роздайте речі, які ще можуть комусь послужити. Купіть гарні ящики для систематизації дрібних речей. Навіть якщо ви вважаєте, що не встигнете зробити генеральне прибирання вдома у цю фазу Місяця, нічого - головне початок.

4.    Проаналізуйте свій бюджет. Знайдіть "чорні дірки", крізь які витікають гроші. Можливо, почніть складати список покупок або записувати до блокноту власні витрати. Якщо ви не задоволені роботою, під час спадаючого Місяця саме час сказати босу "прощавай".

5.    Аби наповнити дім атмосферою цієї фази, прикрасьте приміщення свічками фіолетового, синього або темно-зеленого відтінків. Із напівдорогоцінного каміння у якості прикрас оберіть аметист, аквамарин, александрит або лабрадор. Сучасна людина втекла далеко від природи за чотири стіни і комп'ютери, але бачачи красу Місяця ми досі відчуває священний трепет наших предків.

Виконуючи ці вправи, які поєднують нас із місячними біоритмами, ми починаємо жити в гармонії із внутрішнім і зовнішнім, матінкою-природою і нашим єством. Слідкуючи за місячними фазами, можна навчитись жити, мінімально витрачаючи власну енергію на зайві речі.

Олена Кузьмич, вікканська жриця

До списку новин