загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Гаряча вода була лише тиждень, а рахунок прийшов за цілий місяць: що робити, аби не платити зайвого

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Гаряча вода була лише тиждень, а рахунок прийшов за цілий місяць: що робити, аби не платити зайвого

Якщо споживачі помітили, що у квитанціях за гарячу воду вказана сума за весь місяць користування, а воду насправді відключали, слід звертатися до балансоутримувача будинку.

За словами члена комісії Київради з ЖКГ Олександра Клюса, нараховувати плату за послуги гарячого водопостачання у тих будинках, де його вимкнули в липні, мають лише за дні, коли вона ще була.

Підприємство, що нараховує споживачам квартплату (ЖЕК, ОСББ тощо), не має права нараховувати плату за гарячу воду, якщо вона не подавалася. Інакше слід писати заяву у ЖЕКу.

У заяві необхідно вказати різні вимоги: про повернення коштів, якщо квитанція вже була оплачена та про вирахування їх з суми за гарячу воду у наступному місяці.

Якщо квитанція ще не оплачена, необхідно вимагати перерахунку за вказаний місяць.

Навіть якщо води не було тиждень чи два — потрібно вимагати вирахування різниці.

Якщо гроші споживачам не повертають, наступним кроком буде скарга на ЖЕК у районну адміністрацію, заява у прокуратуру та звернення до суду.

До списку новин