загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

За світло українці платитимуть від сьогодні на чверть більше

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
За світло українці платитимуть від сьогодні на чверть більше

Ціни на електроенергію зросли сьогодні в Україні в середньому на 23%. Однак це не останнє подорожчання — навесні буде нова хвиля підняття тарифів на електрику для населення.

Про зростання від сьогодні, 1 вересня, тарифів на світло йдеться в постанові Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕ) від 26 лютого 2014 року «Про встановлення тарифів на електроенергію, що відпускається населенню».

Так, для населення, яке споживає до 100 кВт-год. (150 — для сільської місцевості), в тому числі, яке живе в будинках, обладнаних кухонними електроплитами, тариф зріс від сьогодні на 25% і становить 45,6 коп. за кВт-год. Тариф для населення, яке споживає від 100 до 600 кВт-год. електроенергії на місяць, збільшився на 25% і склав 78,9 коп. за кВт-год.

Для населення, яке споживає понад 600 кВт-год. електроенергії на місяць, тариф зріс на 5%. Тепер ця категорія споживачів буде платити 147,9 коп. за кВт-год.

Тариф для мешканців гуртожитків і багатодітних, прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу незалежно від обсягів споживання електроенергії зріс на 25% і становить 45,6 коп. за кВт-год.

Такі тарифи будуть діяти до 1 березня 2016 року.

Нагадаємо, загалом підвищення тарифів на електроенергію в Україні розбили на 5 етапів. Перше подорожчання відбулося в квітні 2015 року (тариф зріс в середньому на 45,2%). Останнє підвищення має відбутися 1 березня 2017 року, коли середня ціна складе 122,77 коп. за кВт-год.

До списку новин