загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Яресько розповіла, скільки втратить Пенсійний фонд від Податкової реформи

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Яресько розповіла, скільки втратить Пенсійний фонд від Податкової реформи

Міністр фінансів Наталя Яресько зазначає, що нова податкова модель може призвести до втрат Пенсійного фонду в розмірі 70 млрд гривень. Про це сказано в тексті її виступу на Національній раді реформ 3 вересня.

"Податкова модель, яку ми пропонуємо, вже дає нам втрати доходів Пенсійного фонду в розмірі понад 70 млрд гривень", - сказано в ньому.

Зниження єдиного соціального внеску, який є основним для наповнення пенсійної системи, на 1 процентний пункт, означає втрати доходів ПФ на 5 млрд гривень.

Кінцева мета Мінфіну, як зазначено, об'єднання ЄСВ і податку на доходи фізичних осіб, що забезпечить зниження податку на зарплату до 20%.

За даними міністра, досвід інших країн показує, що зниження податків не забезпечить швидкої детінізації економіки.

Навіть за умови різкого зниження податків швидка детінізація економіки буде відбуватися лише у разі одночасного посилення контролю над сплатою податків.

Як повідомляло агентство, Міністерство фінансів ініціює уніфікацію ставок податку на доходи фізичних осіб, єдиного соціального внеску, ПДВ і податку на прибуток на рівні 20%.

До списку новин