загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

74-річна американка стала найстарішою культуристкою в світі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
74-річна американка стала найстарішою культуристкою в світі

74-річна американка Ернестіна Шепард потрапила до Книги рекордів Гіннесса як найстаріша жінка-бодібілдерша, повідомляє «Сіньхуа» з посиланням на газету Washington Post.

Кожен день вона встає о 3 годині ранку для підтримки виснажливого режиму тренувань. «Для мене вік - це просто цифри і більше нічого», - заявила Шепард.

А її чоловік Колін Шепперд, з яким вони разом уже 54 роки, зізнається, що йому важко відганяти від своєї дружини безліч прихильників-чоловіків.

 

 Ернестіна (яка, до речі, має 53-річного сина та 14-річного онука) щодня прокидається о 3 годині ночі, медитує, потім здійснює 10-мильну пробіжку в парку.Вона харчується звичайним  рисом, нежирними курячими грудками та овочами, і тричі на день п'є сирий яєчний білок. Вона виступає проти стероїдів, віддаючи перевагу суворій,  натуральній дієті. Цікаво, що Ернестіна зовсім не їсть солодощів. 

 

Величезну підримку жінка отримує від коханого чоловіка. Усі домашні клопоти він переклав на себе, аби у  дружини було більше часу на тренування.

   

Жінка працює в одному з місцевих фітнес-центрів. Вона говорить, що якщо людина її професії хоче когось мотивувати на спортивні вправи, вона повинна особистим прикладом показувати, до яких результатів вони можуть привести.

 

До речі, поруч з Шепард у цьому ж залі інструктором працює 57-річний Йонні Шамубургер, колишній володар титулу «Містер Всесвіт».

«Її фірмова відмінна риса - це шість кубиків на пресі, - розповідає Шамубургер про свою колегу. - Коли вона входить в зал до новачків, то по їх рядах проноситься зітхання подиву і захоплення. Вона справжня чемпіонка. Я можу тільки мріяти в її віці зберегти таку дивовижну фізичну форму».

 

Реалізувати свою давню мрію її підштовхнула  раптова смерть сестри від аневризми. Після цього Ернестіна пообіцяла собі, що здійснить їх спільне бажання і обов'язково стане культуристкою. І, як бачимо, досягла свого!

До списку новин