загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Брати-співаки з Черкащини концертували в зоні АТО

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Брати-співаки з Черкащини концертували в зоні АТО

Популярний самодіяльний вокальний дует братів-близнюків Андрія та Василя Томіленків у складі фронтової концертної бригади українського національного радіо побував у зоні проведення АТО. Брати разом із співаками Віктором Павліком, Павлом Дворським, Анатолієм Матвійчуком, Фімі Мустафаєвим виступали в Маріуполі перед бійцями і жителями міста.

Андрій та Василь Томіленки родом із села Сухини Корсунь-Шевченківського району. Зростали у співочій родині. Не розлучалися з піснею і в армії. Згодом познайомилися з композитором Олександром Зуєвим і поетом Анатолієм Кудрявцевим, які подарували братам пісню "А ми удвох". Пісня на багато років стала суперхітом і дала назву їхньому співочому дуету. Його запрошуваkb в телепрограми: "Сонячні кларнети", "Таланти твої, Україно", "Товариш Пісня"...

Коли вийшли на пенсію – у їхньої творчості відкрилося друге дихання. Дует існує й зараз, і хоч один з братів живе у Корсуні-Шевченківському, а інший – у Городищі, вони продовжують радувати земляків своїми душевними піснями. Нещодавно брати відзначили 50 років своєї мистецької діяльності.

Олександр Щербатюк

До списку новин