загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Тернополян запрошують взяти участь у шахово-шашковому турнірі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Тернополян запрошують взяти участь у шахово-шашковому турнірі

«Спорт для всіх – радість життя» – саме таку назву матиме відкритий обласний турнір з швидких шахів та шашок серед жінок та чоловіків.

Такі змагання відбудуться у Тернополі 1 жовтня в рамках проведення масових спортивних заходів «Спорт для всіх – радість життя» з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку. Турнір пройде у приміщенні шахово-шашкового клубу «Авангард» (вул. І.Франка, 16). Початок об 11 годині.

Отже, до участі запрошуються чоловіки віком 60 років і старші, жінки – 55 років і старші. У шахах змагатимуться чоловіки, а у шашках – жінки та чоловіки. Організаторами заходу виступили Департамент у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», шахово-шашковий клуб «Авангард».

До списку новин