загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кліп про рівненський музей покажуть на китайському кінофестивалі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Кліп про рівненський музей покажуть на китайському кінофестивалі

Робота "Люблю музей" відібрана до конкурсної програми Китайського жіночого кінофесттвалю, який відбудеться з 22 по 29 листопада у Пекіні.

Перший в Україні, а може й не тільки, музичний кліп про музей, який став промороликом Рівненського обласного краєзнавчого музею. Автор слів пісні та продюсер директор цього закладу Олександр Булига, композитор Сергій Зінчук, аранжувальник Ярослав Шевчук, оператор-постановник Дмитро Максимчук, Виконавці пісні та головних ролей - Ніна Ніколаєва та Станіслав Лозовський, який є і режисером-постановником. Співпродюсер та режисер Віктор Булига.

https://youtu.be/0odz4Hc8LMk

 

За сприяння директора Рівненського обласного краєзнавчого музею Олександра Булиги, керівника Центру дослідження і відродження Волині Володимира Дзьобака, директора Державного історико-культурного заповідника м. Дубно Леоніда Кичатого, директора музею історії сільського господарства Волині-скансен Олександра Середюка та жителя с. Березини Радивилівського району Петро Панасюка, а також Ярослава Клименко - та майстерні по виробництву обладунків та елементів побуту Європи 14-16ст - Workshop "ART of STEEL".

До списку новин