загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Шість внутрішніх законів для знаходження гармонії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Шість внутрішніх законів для знаходження гармонії

1.         «Думки матеріальні»

Все, що ми з себе представляємо – результат того, що ми думаємо. Якщо людина говорить або діє з поганими думками, її переслідує біль. Якщо ж людина говорить або діє з чистими намірами, за нею слідує щастя, яке, як тінь, ніколи її не покине. Ви стаєте тим, про що думаєте ». Джеймс Аллен говорив: «Людина – мозок». Щоб правильно жити, ви повинні наповнити свій мозок правильними думками. Ваше мислення визначає дії; ваші дії визначають результат. Правильне мислення дасть все, що побажаєте; неправильне мислення – зло, яке врешті-решт зруйнує вас.

2.         «Починати з малого – це нормально»

«Глечик наповнюється поступово, крапля за краплею».

Ралф Уолдо Емерсон сказав: «Кожен майстер колись був любителем». Всі ми починаємо з малого, не нехтуйте малим. Якщо ви послідовні і терплячі, ви досягнете успіху! Ніхто не може досягти успіху всього за одну ніч: успіх приходить до тих, хто готовий почати з малого і старанно працювати, поки не заповниться глечик.

3.         «Пробачити»

Стримувати гнів у собі, все одно, що схопити гаряче вугілля з наміром кинути його в когось ще; згорите саме ви. Коли ви звільняєте тих, хто був ув’язнений в тюрмі непрощення, ви звільняєте з цієї в’язниці самого себе. Ви нікого не зможете придусити, не пригнічуючи і себе теж. Вчіться прощати. Вчіться прощати швидше.

4.         «Ваші вчинки мають значення»

Скільки б заповідей ви не прочитали, скільки б ви не говорили, що будуть вони означати, якщо ви не будете їм слідувати?

Кажуть: «Слова нічого не варті», і це так. Щоб розвиватися, ви повинні діяти; щоб швидко розвиватися, діяти потрібно кожен день. Слава не впаде вам на голову! Слава для всіх, але пізнати її зможуть тільки ті, хто постійно діє.

5.         «Намагайтеся зрозуміти»

Сперечаючись з теперішнім ми відчуваємо гнів, ми перестали боротися за правду, ми почали боротися тільки за себе. Стефан Кові сказав: «Спершу спробуйте зрозуміти, і лише потім постарайтеся, щоб зрозуміли вас». Легко сказати, а важко зробити; ви повинні прикласти всі свої сили, щоб зрозуміти точку зору «іншої» людини. Коли ви відчуваєте, що вас заповнює гнів, знищіть його.

Вислухайте інших, зрозумійте їх точку зору, і ви знайдете спокій. Більше зосередьтеся на тому, щоб бути щасливим, ніж бути правим.

6.         «Живіть в гармонії»

Гармонія приходить зсередини. Не шукайте її зовні. Не шукайте зовні те, що може бути тільки у вашому серці. Часто ми можемо шукати зовні, тільки щоб відвернути себе від правдивої реальності. Правда в тому, що гармонію можна знайти тільки всередині себе. Гармонія це не нова робота, не нова машина або новий шлюб.

Гармонія – це нові можливості і вони починаються з вас !

 

 

До списку новин