загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонери, що воюють за «ДНР» і «ЛНР», можуть залишитися без українських пенсій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Пенсіонери, що воюють за «ДНР» і «ЛНР», можуть залишитися без українських пенсій

Багато воюючих у складі «армій» терористичних донецької та луганської «народних республік» пенсіонерів, незважаючи на це, до цих пір справно отримують на свої банківські картки пенсію від України... Але термін дії таких карток закінчується і тут починається найцікавіше...

Багато донецьких і луганських так званих «молодих» пенсіонерів (шахтарі, міліціонери та інші силовики) віком від 40-45 років, що є бойовиками «днр» і «лнр», вже всерйоз замислюються про те, що їм рано чи пізно необхідно буде їхати на підконтрольну українським силовикам територію для отримання в банку нової пенсійної картки, так як строк дії нинішній просто закінчується, повідомляє «Преса України».

Один житель окупованого Луганська в соціальній мережі доволі колоритно описав зсередини цю досить цікаву ситуацію з української пенсією для бойовиків «днр» і «лнр»

«У багатьох пенсіонерів Луганської області, підходить до кінця термін дії банківських карт. Їх потрібно перевипускати. Картки, в сенсі. Так от, серед пенсіонерів віку 45-65 років, дуже багато активних учасників бойових дій і незаконних бандитських формувань. Так, так, ненавидячи Україну і вбиваючи українців, ці милі люди отримували весь цей час пенсії в Україні. Зручно маскуючись під мирне населення. Підкреслюю, не всі пенсіонери Луганщини негідники. Багато, дуже багато людей не підтримують ЛНР, Новоросію і ще щось там», - вважає житель окупованого Луганська.

«Багато хто просто зайняв позицію «від нас нічого не залежить», але пристойна категорія пенсіонерів (їх у нас називають молоді пенсіонери, це шахтарі, які вийшли на пенсію по-пільгового стажу) воювали. І не лише воювали. Пишалися цим, хвалькувато публікували фото, розповіді про подвиги, селфі з полоненими і зброєю в соцмережах, давали інтерв'ю місцевим ЗМІ. Тепер... Тепер потрібно їхати в укропію в банк. Пенсії у них не жартівливі (мінімальна пенсія шахтаря 3600, максимальна 14780), тому хочуть «рєшить» будь-якою ціною. Але рішали (це такі жучки-маклери, які виїжджають замість екс-ополченців на Україну і «вирішують» питання – «Преса України»), можуть вирішити тільки в пенсійному. «Вирішити» ж у банку беруться не багато. Але ще є «рішали», відкривають в банку карти без присутності людини і підписують документи за нього (фальсифікація банківських документів, шахрайство)...», - також повідомляє житель Луганська.

«Сєпары, грізні непереможні сєпари, трошки трясуться, якщо їх будуть перевіряти по базі даних «Миротворець» на блок-постах... І ще, сєпы дуже бояться страшну укропську програму, куди укри вводять фото, і вона сама, оппа, і видає всі дані, фото з соцмереж, з ВКонтактє, Однокласників. Вони зараз активно чистять свої профілі», - розповів луганчанин в соціальній мережі.

Також цей житель окупованого фанатами «руского міра» на Сході України Луганська розповів ще одну історію з нинішньої життя в «лнр» так званих «рішал», які їздять у «велику» Україну оформляти за інших документів і знімати для них готівку в банкоматах.

«Новина дня: у Свердловську «рішали» відмовляються їхати в Україну. Кажуть «гребуть пачками прямо біля банкоматів» людей з пачками банківських карт, у пенсійному чергують СБУ в цивільному «типу пенсіонери», на пропускних (лінія розмежування або межа) нікого не чіпають, а от уже в Україні «приймають по повній», знають навіть телефони. Пару «рішал» з паспортами жителів Свердловська взяли біля паспортного. Чоловік чекав клієнта, клієнт приїхав з маски-шоу. Як каже кума, грюсть-тоска на фінансово-услуговому ринку ЛеНеРії», - розповів в тій же соціальній мережі житель Луганська.

«Тиждень тому в підвал комендатури Свердловська кинули «решалу». За що? За скаргами клієнтів. Пару місяців тому він взяв гроші, щоб «вирішити по пенсіях в укропії». І тут «щось пішло не так». Гроші люди не отримали, втомилися від його «завтра» і написали заяву про шахрайство на «рішалу» в міліцію ЛНР. Скажу вам так, нашій міліції ще повчитися у роботі тієї міліції. Там і заява ввічливо (!) взяли, і виїхали «прямо зараз», а не «коли буде машина». Правда, затримання без санкції суду і прокурора, але то пусте. Як і утримання підозрюваних у підвалі з застосуванням особливо тяжких прикладів. Всі виправдання «рішали», що «введено новий порядок», «укропи відстежують», «вони самі сказали в пенсійному, щоб не покидали зону» на людей з автоматами не подіяло. Пообіцявши віддати все «зароблене чесною-нечесною працею» «рішала» домовився його відвезти туди, де гроші лежать. Якимось дивним чином, вдома, йому вдалося перелізти через балкон до сусідів і втекти від обшуковуючих квартиру представників влади. Зі словами «а ну нах таку жизть в цій собачій новожопії» «рішала» рвонув в Україну. Зараз грає роль «потерпілого». Ну, та чорт з ним. Зараз активно здає адреси, паролі, явки», - завершив свою розповідь з нинішньої життя «лнр» житель Луганська.

Нагадаємо читачам «Преси України», що київська влада в будь-яку секунду може відключити мобільний зв'язок на окупованій луганськими бойовиками «луганської народної республіки» частини території Луганської області, вважає так званий «міністр зв'язку» цього «державного» утворення на Сході України якийсь Сурженко.

До списку новин