загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

З 2016 року пенсії українцям розраховуватимуть по-новому

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
З 2016 року пенсії українцям розраховуватимуть по-новому

Українців чекає ще одне неприємне нововведення. З 1 січня 2016 року розмір пенсії стануть розраховувати тільки виходячи із суми заробітку, нарахованого після 1 січня 2004 року. Тоді почав діяти реєстр обліку страхових внесків в Пенсійний фонд. Їх розмір, поряд зі стажем, впливає на величину майбутньої пенсії.

Поки майбутній пенсіонер має вибір: подавати до ПФ дані про свій заробіток за будь-які 5 років поспіль до 2004-го або після.

Як роз'яснили нам у Пенсійному фонді, подавати таким чином вигідно, якщо заробіток істотно (вдвічі і більше) перевищував середню зарплату по країні в той період, тоді пенсія виявиться більшою.

Право вибору можуть продовжити, якщо Рада прийме повторно ветований президентом Закон, який передбачає продовження норми до 2022 року.

А поки він не розглядається з квітня 2015 р.

До списку новин