загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Під прикриттям: як замаскувати корені волосся, що відросли

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Під прикриттям: як замаскувати корені волосся, що відросли

Фарбування волосся нерідко перетворюється на справжнісіньку рутину: якщо вже ви вирішили з брюнетки перетворитися на яскраву блондинку або навпаки, чи сивини вже багато, то без регулярного відвідування колориста не обійтися. Але що робити, якщо підійшов час чергового фарбування, а грошей на відвідування салону краси катастрофічно не вистачає? Зробити корені, що відросли, менш помітними допоможуть наші поради.

Надайте волоссю об’єму

Для того щоб приховати корені, досить надати волоссю об’єм. Ви можете зробити це за допомогою спеціального мусу, спрею, сухого шампуню або звичайного начісування. Останнє, у свою чергу, через характерні рухи гребінцем змішує волосся і тим самим згладжує перехід відтінків.

Змініть проділ

Найпростіший спосіб зробити корені менш помітними – змінити звичний проділ. По-перше, коли ви зачісуєте волосся на інший бік, воно природним чином набуває більший об’єму. По-друге, новий проділ привнесе у ваш образ свіжі нотки, відповідно, відверне увагу від коренів. Головне, не робіть проділ посередині – це лише погіршить ситуацію.

Завийте волосся

Завиваючи волосся у пружні локони або м’які хвилі, ви переносите акцент на саму текстуру локонів. Цей прийом відвертає увагу від коренів, а також дозволяє створити враження розкішного укладання і доглянутого волосся без екстреного відвідування салону краси.

Замаскуйте корені, що відросли

Спеціально для тих, хто регулярно стикається з цією проблемою, косметичні марки випускають пігментовані спреї, пудри і навіть маркери для волосся. Вони допомагають приховати корені за лічені секунди. Якщо ж ви педантично ставитеся до волосся, то ви можете використовувати засоби, призначені для брів, якщо вони, звичайно, збігаються за кольором. Замаскувати корені допоможуть туш для брів або вій (чорна та коричнева туш добре підходять для темного волосся з сивиною) , гель або тіні кремовою текстури, надлишок яких легко видалити, просто розчесавши волосся.

Робіть складне фарбування

Якщо у вас немає можливості часто відвідувати салон краси, при наступному фарбуванні попросіть колориста зробити плавний перехід кольору в прикореневій частині – нехай на корені він нанесе відтінок, що є чимось середнім між вашим натуральним і бажаним кольором.

Також корені виглядають менш помітними при складному колоруванні, коли пасма забарвлюються в декілька відтінків.

До списку новин