загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Скасування VIP-пенсій дозволило зекономити 230 мільйонів, - голова ПФУ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Скасування VIP-пенсій дозволило зекономити 230 мільйонів, - голова ПФУ

Дефіцит Пенсійного фонду України у 2016 році становитиме 124,9 мільярда гривень.

Припинення призначення спеціальних пенсій народним депутатам, міністрам, суддям, прокурорам, митникам та іншим чиновникам дозволило зекономити 230 мільйонів гривень.

Про це повідомив на брифінгу перший заступник голови правління Пенсійного фонду України Микола Шамбір.

"Сума цих коштів десь на рівні 230 мільйонів гривень за сім місяців, а зупинені вони, нагадаю, з 1 червня 2015 року. Ця сума така невелика, оскільки, ви ж розумієте, що ті пенсії, які вже були призначені, продовжують виплачуватися", - сказав Шамбір журналістам.

За його словами, зазвичай VIP-пенсій протягом одного року призначалося не так уже й багато.

"Саме тому економія у цьому році не є суттєвою. У подальші роки, звичайно, ця економія буде збільшуватися", - переконаний перший заступник голови правління фонду.

Водночас він звернув увагу на те, що призначення спецпенсій з червня не відбувається, але на законодавчому рівні це питання ще не врегульоване до кінця.

Раніше Шамбір повідомив, що дефіцит Пенсійного фонду України у 2016 році становитиме 124,9 мільярда гривень у разі зниження єдиного соціального внеску до 20% в рамках запропонованої Міністерством фінансів податкової реформи.

До списку новин