загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Якого кольору повинне бути вбрання, щоб бажання здійснилося

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Якого кольору повинне бути вбрання, щоб бажання здійснилося

Кожен, мабуть, знає: якщо під Новий рік загадати бажання, то воно неодмінно здійсниться.

А правильно підібраний колір вбрання допоможе нам вплинути на фортуну таким чином, щоб бажання здійснилося неодмінно.

Загадувати бажання можна не тільки під Новий рік, але і перед Різдвом, під Старий Новий рік, а також перед настанням Нового року за східним календарем.

А ще, не забудьте загадати бажання перед своїм власним Днем Народження.Адже це  ваш особистий, персональний Новий рік.

 

Для кожного бажання свій колір одягу

  • Якщо ви жадаєте багатства та фінансового успіху, або ваше бажання так чи інакше пов’язане з грошима, то вибирайте наряд золотого або жовтого кольору. Якщо вам потрібен заряд рішучості і сміливості для початку дій, то цей жовтий колір повинен бути яскравим і насиченим. А якщо з рішучістю і сміливістю у вас все гаразд, але не вистачає м’якості й жіночності, тоді персиковий або абрикосовийкольори для вас – те, що треба! Тканину для сукні краще обрати шовкову або атласну.

  • Якщо ваше бажання пов’язане із коханням або шлюбом, то вбрання насиченого червоного кольору обов’язково приверне у ваше життя потрібну вам людину. А якщо до яскраво-червоного вбрання додати трохи золотогокольору, то разом з новимкоханням у ваше життя увійде і фінансове благополуччя.

  • Якщо ви знаходитесь в пошуку духовного шляху або шукаєте своє призначення в житті, то вам слід надягти синій або фіолетовий одяг.

  • Бажаючим домогтися успіху в навчанні і добитися кар’єрного зростання, бажано надягти зелене вбрання. Виберіть сукню або костюм світло-зеленого або яблучного відтінку.

Не обов’язково повністю – з голови до ніг – одягатися в потрібний вам колір.Однак бажано, щоб основний колір все ж таки домінував у вашому вбранні. «Розбавляти» обраний колір можна одним-двома (не більше!) додатковими кольорами, які пасують або контрастують з основним кольором.

До списку новин