загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Медовий Миколайчик

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Медовий Миколайчик

Пропонуємо вам рецепт приготування дуже смачних медових пряників, які неодмінно сподобаються вашій малечі. Готуються вони традиційно на свято Святого Миколая.

Нам необхідно: 750 грамів борошна, 1,5 склянки меду, 150 грамів цукру, 150 грамів маргарину, по 1 чайній ложці меленої кориці і імбиру, 1,5 чайної ложки соди гашеної оцтом, 50 грамів горілки, дрібка солі.

Для глазурі: 1 яєчний білок, 1 склянка цукру-пудри, 0,5 чайної ложки лимонного соку.

  

Починаємо готувати:

Цукор розчиніть у невеликій кількості води і доведіть до кипіння. Охолодіть, додайте мед, соду і збивайте все разом до однорідної маси, додаючи маргарин, пересіяне борошно, корицю, імбир, горілку і сіль. Коли тісто стане м'яким, накрийте рушником і залишіть у холодному місці. Через 30 хвилин розкачайте з тіста паляниці товщиною 0,5 см, прикладіть форми з картону і виріжте миколайчиків. Викладіть пряники на змащене і притрушене борошном деко. Випікайте при 180 градусах до золотистого кольору. Готові миколайчики охолодіть і покрийте глазур'ю. Для приготування глазурі збийте білок на круту піну, поступово всипаючи цукор-пудру і додаючи лимонний сік.

До списку новин