загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Які є сучасні замінники натурального хутра?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Які є сучасні замінники натурального хутра?

Раніше в експедиції мандрівники одягали теплі хутряні шуби. Але зараз ніхто так не робить. Які існують матеріали, які по збереженню тепла не поступаються натуральному хутру?

Сучасні штучні матеріали перевершують хутро з якості та практичності. В полярні експедиції не беруть хутряний одяг: синтетичні утеплювачі гріють набагато краще.

Тінсулейт (штучний пух) — мікроволоконий утеплювач нового покоління забезпечує найвищу захист від холоду (до -60 градусів). Він у півтора рази тепліше натурального пуху, гіпоалергенний, легкий і екологічний.

Холлофайбер (100% поліестер порожнистої структури) — екологічно чистий синтетичний утеплювач і наповнювач, виготовлений за новітніми технологіями. Один з найпопулярніших сучасних утеплювачів.

Файбертек — утеплювач з тонких пустотілих силіконізованих волокон, який не злежується, не збивається, зберігає форму навіть після намокання, неаллергенный, нетоксичний і екологічний. Багатократне прання не впливає на його теплозахисні вентилюючі властивості. Використовується у виробництві верхнього одягу, а також спальних мішків і ковдр.

Ізософт — сучасний синтетичний утеплювач і наповнювач з термозапечатанной поверхнею, дуже легкий і теплий.

Терофинн (Termofinn)- дуже м’який і теплий утеплювач, виготовлений за фінськими технологіями.

Шуби з сучасного якісного штучного хутра настільки ж теплі і елегантні, як з натурального, їх навіть важко відрізнити від натурального хутра.

До списку новин