загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонерам відмінять пільги?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Пенсіонерам відмінять пільги?

На сайті видання "20 хвилин" читач опублікував допис стосовно відміни пільг пенсіонерам. На його думку, від цього не виграє ніхто...

Подаємо текст допису без скорочень і редагування:

"Центральна влада, її прихвосні та деякі ЗМІ пропонують заборонити пенсіонерам, і навіть інвалідам (!) і чорнобильцям (!) безкоштовно їздити тролейбусами, автобусами, приміськими електро- та дизель-поїздами.

  Пропонують роздати пенсіонерам маленьку подачку (200 грн. на рік!!!)

 

По-перше, який би якісний не був холодильник, на базар доведеться їздити мінімум тричі на місяць. Таким чином, навіть зрідка поїхати на базар, щоб купити їсти цієї подачки на весь рік не вистачить, а про те, щоб з'їздити в лікарню, в аптеку, до дітей або в гості, промовчимо! Отже, пенсіонери відмовлятимуть собі в поїздках у лікарню, до близьких людей або відмовлять собі у їжі для того, щоб кудись поїхати.

  Окрім зазначеного, для того, аби роздати ті мізерні подачки, владні держиморди або за перевіреною Кучмою і Ющенком методою надрукують нових грошей (таким чином, відбудеться інфляція і за одну ніч підскочать всі ціни), або візьмуть так званий "кредит" (бо справжня назва цього явища - кабала) під високі відсотки, затягнувши боргову яму ще тугіше. Вони спеціально це роблять, щоб потім за борги віддати землю олігархам-власникам банків, що дають т.зв. "кредити".

  Якщо не станеться ні того, ні того (хоча це всього 0,0000..001% ймовірності), то все одно цю маленьку (і ще раз кажу - недостатню) подачку будуть по півроку заборговувати. А можуть і просто "забути" призначити.

  Якщо вам тісно в транспорті серед пенсіонерів - так пиняйте не на пенсіонерів, а на недостатній випуск транспорту на лінію.

  Якщо ви відчуваєте неприємний запах від пенсіонера - дозвольте запитати, на скількох лікарів-хабарників, які без грошей не хочуть навіть просто поговорити з людиною, ви уже написали скаргу?! Огидно дивитись, як майбутні медики під час клятви гіпократа у Вінниці чи Львові клацають на мобілках і смокчуть цигарку.

  Якщо не подобається возик, з яким заходить стара людина в транспорт - спитайте з медиків, чому людина знесилена і не може нести в руках, з соціальних працівників, з пенсійоного фонду, поцікавтеся, хто відповідальний, що людина за все життя не змогла чесно працюючи завести машину.

  Якщо бабуся щодня возить молоко в місто на електричці - так не заздріть і не рахуйте чужі гроші, а подякуйте їй за те, що вона не в маразмі, а працює (до речі, неінтелектуальна людина не змогла б зробити так, щоб молоко було завжди жирним, чистим і приємним на смак); за те що вона конкурент магазинам, які належать мільйонерам і мільярдерам. Вона заважає комусь встановити диктат цін, тому її ганяє міліція, тому в неї забирають пільги, хочуть обкласти податками!!! А ще це чиясь мати і бабуся. Діти, допоможіть своїй матері чи бабусі нести сумку, поки вона жива!

  Підтримуючи злочинні пропозиції по відміні пільг, ви заженете своїх же рідних-пенсіонерів у могилу, а себе - в кабалу."

Реальність така, що ніхто з бідних та середнього класу тут не виграє!!!

Передайте цю викривальну правду далі!

До списку новин