загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українців чекає штраф за несплату комунальних послуг

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Українців чекає штраф за несплату комунальних послуг

Верховна Рада України незабаром повторно розгляне законопроект "Про житлово-комунальні послуги". За результатами розгляду українців штрафуватимуть через несвоєчасну сплату за комунальні послуги.

Громадська організація "Публічний аудит" проаналізувала законопроект і зробила висновок, що документ вкрай погіршить умови, у яких знаходяться споживачі.

За однією з головних норм закону при несвоєчасній оплаті комунальних послуг вводиться пеня у розмірі 100% від боргу.

Також стало відомо, що у цьому законі не прописано посилення відповідальності за надання неякісних послуг, а також не передбачено обговорення тарифів щодо умов ринку.

Нагадаємо, цього року незахищені верстви населення залишилися без пільг. А саме: матері-одиначки, діти-сироти, діти, які залишилися без опіки, діти-інваліди, а також діти 1-4 класів з малозабезпечених сімей. Останні більше не отримуватимуть безкоштовного харчування у школах.

Також залишається чинною норма про невиплату пенсій працюючим пенсіонерам. Винятком є інваліди 1 і 2 груп, учасники бойових дій, інваліди війни 3 групи.

Зазначимо, що максимальна пенсія, котру може тримати українець у 2016 році складає 10740 гривень.

До списку новин