загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сьогодні – Міжнародний день обіймів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Сьогодні – Міжнародний день обіймів

21 січня у всьому світі відзначається одне з самих незвичайних свят – Міжнародний день обіймів. Його мета полягає у загальній радості, що виявляється навіть до незнайомців на вулиці.

Обійми супроводжують нас протягом всього життя. Ми обіймаємо друзів і рідних при зустрічі після розлуки, обіймаємо один одного, щоб висловити свою радість і подяку. Вітаючи зі святом, ми даруємо нашим близьким обійми в знак нашого теплого ставлення до них.

У хвилини, коли людині погано, ми підтримуємо її, притискаючи до себе, даючи зрозуміти тим самим, що вона не один на один зі своїм горем.

Свято було засноване у США в 1986 році під назвою Національного дня обіймів, а потім стрімко поширився по всьому світу. Згідно традиції свята, укласти в дружні обійми в цей день можна навіть незнайому людину.

Незважаючи на зовсім ще юний вік Дня обіймів, сьогодні важко знайти автора, якому прийшла в голову ідея такого «тісного» святкування 21 січня. Відомо лише, що витоки традиції, що з'явилася в 70-х роках XX століття, лежать в студентському середовищі західноєвропейської молоді. Саме в цей день хлопці та дівчата укладали в свої обійми один одного без всякої інтимної підоснови.

Душевний теплообмін - так можна назвати прагнення людей передати частинку радості. Але існують ще й медичні показання до подібного прояву почуттів. Виявляється, обіймаючи один одного, люди підвищують імунітет, підвищують у крові рівень гемоглобіну, стимулюють нервову систему, викликаючи гарний настрій і відчуття того, що ти в цьому світі не один і комусь потрібен.

В Україні це свято відзначають з великим задоволенням. Прижилося воно швидко, оскільки несе в собі світло і тепло. Безумовно, найбільше число шанувальників Міжнародного дня обіймів знаходиться в середовищі молоді, для якої будь-який привід обійнятися вважається нормальним процесом. Втім, люди будь-якого віку і стану не проти прийняти в дар шматочок сонця. Головне, щоб почуття гумору в цей момент було на висоті. І добре б отримувати порцію приємних емоцій щодня, а не чекати свята цілий рік!

До списку новин