загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

За яку суму боргу можуть припинити постачання електрики споживачам

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
За яку суму боргу можуть припинити постачання електрики споживачам

Високі тарифи на комунальні послуги можуть сплатити не всі українці.

Чиновники зазначають, що споживачі з низьким рівнем доходу можуть розраховувати на отримання субсидії , проте таку компенсацію нараховують не всім тим, хто її потребує. Через брак коштів споживачі не оплачують комунальні квитанції та накопичують борги. За період січень-листопад 2015 року кияни заборгували 833,4 млн грн за електроенергію , а станом на 1 грудня борг зріс до 894,6 млн грн.

Щоб повернути кошти, компанія, що постачає електроенергію, може припинити надання послуги боржникам. Як стало відомо Domik.ua, в Правилах користування електроенергіею не вказана сума, через яку можуть вимкнути світло. Енергопостачальник має право вирішувати це питання самостійно.

Правила принипення надання послуги споживачам

У разі несплати квитанції за послуги електропостачання протягом 10 днів після терміну, вказаного у квитанції, споживачу надсилають попередження про вимкнення світла. Якщо платіж не буде оплачено протягом 30 днів після отримання попередження, постачальник може відключити боржника від мережі.

Припиняти надання послуги забороняється у вихідні та святкові дні.

Після сплати боргу відновити електропостання компанія повинна протягом 3 днів у містах та 7 днів у селах.

До списку новин