загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Житомирські бабусі шиють для бійців спідню білизну, подушечки, рукавиці та в'яжуть шкарпетки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Житомирські бабусі шиють для бійців спідню білизну, подушечки, рукавиці та в'яжуть шкарпетки

Житомирянки від 55 до 80 років самоорганізувалися та облаштували невеличку майстерню у будинку за адресою вул. 1-го Травня, 31. Кожен тут знає своє завдання. Якщо хтось за швейними машинками шиє подушки, білизну та рукавиці для військових, то інші в’яжуть учасникам АТО шкарпетки.

За минулий рік бабусі встигли передати бійцям 900 пар спідньої білизни, майже 600 подушечок, 400 пар рукавиць і 300 пар в’язаних шкарпеток.

Голова Житомирського відділення Всеукраїнської благодійної організації «Турбота про літніх в Україні» Таїсія Войцехівська розповіла, що раніше ці жінки разом відвідували і доглядали інших людей похилого віку, а також спілкувалися та ділилися новинами у гуртках за захопленнями.

«Робота нашої організації спрямована на захист прав та інтересів людей похилого віку, допомогу їм, залучення до гуртків. Наші бабусі пенсійного віку піклуються про інших своїх ровесників. У нас є підопічні, яким ми допомагаємо. А потім наші бабусі загорілися ідеєю бути корисними нашим хлопцям на Сході і взялися шити білизну та в'язати шкарпетки», - зазначила Таїсія Войцехівська. Вона додала, що для виконання замовлень від військових волонтеркам необхідні тканина, нитки, наповнювач для подушок, джинсова тканина б/у, пряжа та інші матеріали.

Волонтерки ж кажуть, що для них головне, аби захисники України якнайшвидше здоровими повернулися додому. Галина Коркодінова показує фото і ділиться: «От хлопці, які нам фотозвіт прислали, що вони дійсно отримали наші вироби та задоволені. Ми дивимося, що дійсно не дарма і ось вони з нашими подушечками, Приємно, що результат є».

Бажаючі допомогти можуть звернутися за телефоном - 097 57 87 767.

До списку новин