загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Що почитати: ТОП-5 ідеальних книг для зимових вечорів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Що почитати: ТОП-5 ідеальних книг для зимових вечорів

Підбірка душевних книг, які заряджають добром, бадьорістю й оптимізмом.

Холодна пора року, коли на вулиці кусачий мороз і сльоту, просто ідеально підходить для читання. І коли душа вимагає підживлення – беріть в руки хорошу книгу, яка читається легко і на одному диханні.

Підбірка душевних книг, які заряджають добром, бадьорістю й оптимізмом вам на допомогу.

"Чайна на Малберрі-стріт" Шерон Оуенс

У чайній Малберрі-стріт подають ароматні напої і шикарні десерти. Хтось приходить сюди, щоб попліткувати з подругами, хтось – заскакує на хвилину в спробі вислідити невірного чоловіка, хтось саме в чайній пише листа до Голлівуду. Можна сказати, що в цей дивовижний заклад таки збуваються мрії! Тому що всі персонажі цієї історії у фіналі знайдуть своє щастя.

"Клуб любителів книг і пирогів з картопляного лушпиння" Мері Енн Шеффер, Енні Берроуз

Молода Джулієт болісно шукає сюжет для нового роману. Час – повоєнний, але про Другу світову вона не хоче писати, аж надто важкі у всіх людей спогади. Випадково дівчині попадається лист від однієї людини з далекого острова. І особа у листі розповідає дивовижну історію про жителів острова, які вистояли під час окупації фашистів. Дуже сильна і глибока книга.

"Здрастуй, смуток" Франсуаза Саган

Юна Сесіль з пансіонату повертається додому. Її мама давно померла, батько – гедоніст, не звиклий собі ні в чому відмовляти. Сесіль хочеться легкості, безтурботності. Але скоро в їх будинку з'являється Анна, подруга її покійної матері. І Сесіль робить вчинок, після якого її життя фатальним чином зміниться.

"Кожен хоче любити" Марк Леві

Двоє друзів опиняються в однаковій ситуації: вони розлучені, виховують дітей самостійно. Антуану і Матіасу приходить в голову "геніальна" ідея: оселитися в одному будинку. Але дуже скоро з'ясується, що як би їм не було спокійно і комфортно, кожен з них шукає любов і своє щастя.

"Щоденник пам'яті" Ніколас Спаркс

Бувають такі книги, які зворушений душу будь-якої людини. Цей роман – вічна історія кохання двох людей. Літній Ной приходить в клініку до своєї дружини Еллі, щоб розповісти їй історію їхнього життя. Зараз Еллі стрімко втрачає пам'ять, але тільки її улюблений вірить, що зможе витягнути її з мороку. Кожен день він розповідає їй історію їхнього кохання, довжиною в півстоліття.

До списку новин