загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Торт з шоколадних млиців із сиром

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Торт з шоколадних млиців із сиром

Торт з шоколадних млиців із сиром - це дуже смачно і просто!

Склад:

молоко – 700 мляйця – 3 штборошно – 1,5 склянки (вводити частинами)цукор – 1 ст.л.сіль – 1/3 ч.л.шоколад – 2 плиткисода – 0,5 ч.л.крапелька ромувершки 35% – 600 гсир 600 гцукрова пудра – 2 або 1,5 склянкиваніль – 1 шт.

Спосіб приготування:

Крем: сир протерти через сито, охолоджені вершки збити з цукровою пудрою і ваніллю. З’єднати сир спочатку з 1/3 збитих вершків, вимішувати краще лопаткою, ретельно, але акуратно, поступово ввести всі вершки, обережно вимішуючи. Крем повинен вийти густим, добре тримати форму.

Млинці: яйця збити з цукром і сіллю, поступово підсипаючи і підливаючи молоко, замісити тісто без грудочок. У вже замішане тісто додати соду (погасити лимонним соком), 1 плитку шоколаду (попередньо розтопити в невеликій кількості молока, можна в мікрохвильовій печі), додати рому. Випікати млинці.

Перекладіть млинчики тонким шаром крему, і залиште на ніч. Вранці, обмазати млинчики залишками крему і прикрасити тертим шоколадом і шматочками.

Смачного!

До списку новин