загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

За образу України хочуть саджати до в’язниці

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
За образу України хочуть саджати до в’язниці

Парламенту пропонують встановити кримінальну відповідальність за публічну наругу та образу на адресу України як суверенної держави, а також історичної пам‘яті українського народу.

Такі зміни нардеп Костянтин Матейченко пропонує внести до ст. 338 Кримінального кодексу, яка передбачає відповідальність за наругу над державними символами. Відповідний законопроект №4029 “Про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо захисту авторитету держави)” зареєстрували у ВР минулого тижня.

Проектом передбачається, що за образу України та історичної пам’яті каратимуть штрафом до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців або позбавленням волі на строк до трьох років.

Свою ініціативу нардеп пояснює ситуацією в країні. Водночас, за винятком роздумів у пояснювальній записці, він не пояснює, що слід розуміти під образою на адресу України, чи наругою над історичною пам’яттю.

До списку новин