загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сьогодні - День спонтанного прояву доброти

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Сьогодні - День спонтанного прояву доброти

Сьогодні, 17 лютого, у світі відзначається День спонтанного вияву доброти. Це привід замислитись, наскільки важливо робити, на перший погляд, елементарні речі: дякувати, посміхатись, казати привітні слова. День спонтанного вияву доброти (Random Acts of Kindness Day) - одна із недавніх ініціатив міжнародних благодійних організацій. Це свято має загальносвітове значення і святкується незалежно від громадянства, національності і релігійних переконань.

Святкування Дня спонтанного прояву доброти в Україні поки проводиться практично непомітно, оскільки про нього мало хто знає. У цей день, як закликають організатори, потрібно намагатися бути добрим до всіх, і не просто добрим, а добрим безмежно і безкорисливо. Однак, якщо людина очікує вдячності за свою доброту, це не може вважатися істинною добротою. Ви не повинні розраховувати на те, що станете свідком радості інших і почуєте їх похвалу. Як стверджують організатори, добрі справи самі по собі повинні приносити вам задоволення, і при цьому, даючи щось іншим або допомагаючи їм, ви не повинні чекати нагороди. Така справжня доброта.

День спонтанного прояву доброти - це підстава згадати про істинні цінності нашого життя і про те, що доброта здатна зцілити від душевних мук і недуг кожного, хто її проявляє. Тому проявляти добрі наміри у всіх своїх діях повинна кожна людина.

Так давайте зробимо спонтанні прояви доброти нашою щоденною звичкою, і тоді світ обов'язково стане трішки добрішим!

До списку новин