загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

З'явились безкоштовні е-курси з вивчення польської та німецької мов

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
З'явились безкоштовні е-курси з вивчення польської та німецької мов

Польсько-український портал «Порт Європа» запустив безкоштовні е-курси з вивчення польської та німецької мов. Курс польської пройшло вже понад 60 тисяч українців, багато з них зараз успішно навчаються або працюють у Польщі.

Курси складаються з кільканадцяти уроків, які автоматично, кожні 3-5 днів, відправляються на електронну скриньку зареєстрованого користувача.

За словами авторки німецькомовного курсу Інни Павлової, у наш час німецька мова – це мова можливостей. Кожна людина, яка володіє англійською мовою, так само повинна намагатися володіти німецькою, особливо коли вона прагне досягнути великих результатів у своїй кар’єрі, адже німецька мова відкриває океан можливостей. Додатком до курсу є статті про Австрію, метою яких – зацікавлення курсантів цією найближчою Україні німецькомовною країною.

Зареєструватися на е-курс німецької мови можна тут.

Якщо не брати до уваги технічні деталі, курси польської та німецької мають різний характер, залежний від того, на що ставили наголос її автори. І так, тоді як в курсі польської мови від Якуба Логінова домінує лексика та вивчення інтуїтивних аналогій між польськими та українськими словами, так курс німецької від Інги Павлової ставить наголос на німецькій граматиці і поясненні її правил.

Курси функціонують на польській платформі Freebot для безкоштовної відправки е-мейлів. Тому системні повідомлення курсів (інформація про запис, можливість відмови від дальшої розсилки тощо) написані польською.

Нагадаємо, раніше портал «Порт Європа» відкрив безкоштовний  курс білоруської мови, створений у вигляді солідарності з білоруськомовними учасниками Майдану і АТО.

Опублікувала Мар’яна Федина

До списку новин