загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Гата - ну дуже смачні рулетики!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Гата - ну дуже смачні рулетики!

Гата - східні солодощі, найвідоміше вірменське печиво, надзвичайно смачне. Для приготування цієї випічки необхідний досить простий набір продуктів, але печиво виходить неймовірним, зі складним і незвичайним смаком.

І готуються швидко!

Знадобиться:

Для тіста:400 г борошнапачка масла (250 г)2 яйця і 1 білок250 г сметани1 ч.л. розпушувачаванільний цукор – 1 п.щіпка солі.

Для начинки:1 ст. борошнапівпачки масла1,5 ст. цукруванільний цукоргоріхи грецькі потовчені - на ваш смак (можна не додавати).

Зверху:1 жовток1 ст.л. молока.

Приготування:

У борошно нарізати холодне масло. Перетерти руками, додати розпушувач, ванільний цукор та щіпку солі. Зробити лунку, додати яйця і сметану перемішати виделкою.

Замісити м'яке і ніжне тісто (якщо потрібно, додавайте ще борошна). Загорніть його в пакет або харчову плівку і відправте до холодильника на 30 хвилин.

Начинка:Борошно перетерти з холодним маслом. Додати цукор, ванільний цукор та горіхи. Перемішати. Начинка повинна вийти м'якою, щоб її можна було намазувати.

Тісто розділити на 3 частини. Кожну частину розкочуємо (товщиною приблизно 3 мм) і рівномірно покриваємо начинкою. Згорнути рулетиком і нарізати невеликими шматочками.

Деко застелити папером для випічки і викласти гату. Зверху змастити жовтком, розведеним молоком.

Випікати в попередньо розігрітій до 180 С духовці протягом 20-25 хвилин до аппетитного золотистого кольору. Дати охолонути.

Після того, як печиво охолоне, перекладіть його до герметичного контейнера або пакет, щоб воно не підсихало, і гата залишиться свіжою ще декілька днів. Смачного!

До списку новин