загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Неймовірно смачний та ніжний морквяно-банановий тортик

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Неймовірно смачний та ніжний морквяно-банановий тортик

Такий ось оптимістичний тортик для гарного настрою: аромат банана лоскоче ніздрі, руда морквина радує око, волога насичена текстура тіста мотивує на нескінченне куштування ось ще одного, ну най-найостаннішого шматочка!

Нам знадобиться (для форми 18 см):

190 гр пшеничного борошна,1 ч.л. розпушувача, 1 ч.л. сушеної меленої суміші спецій для випічки (мускатний горіх, кориця, коріандр, імбир і т.д), 150 гр коричневого цукру (якщо немає то замінюємо на білий), 2 яйця, 2 великі моркви (нарубаної-натертої до розміру гречаного зерна, в загальній масі 300мл), 1 великий банан ( розім’ятий до стану пюре). 60-70 гр волоських горіхів, дрібно рубаних, 130 мл олії (краще соняшникової рафінованої, оливкова занадто ароматна). Для крему: 100 гр вершкового сиру Філадельфія, 100 гр вершкового масла, 100 гр цукрової пудри.

Приготування:

Розігріти духовку до 170 градусів.

Змішати всі інгредієнти для коржа в мисці з високими бортами, змішувати міксером, поки всі інгредієнти не утворять гладке однорідне “тягуче” тісто.

Форму змастити вершковим маслом, посипати борошном і помістити тісто у форму.

Поставити в духовку на 1 годину + 15-30 хвилин. Готовність перевіряйте дерев’яною паличкою, вона повинна виходити сухою. Готовий корж дістаньте з духовки, дайте йому охолонути хвилин 15, вийміть з форми і залиште остигати.

Приготуйте крем.

Приготування сиру Філадельфія в домашніх умовах:СкладникиМолоко – 1 л( максимальна жирність)Кефір( теж жирний) – 0,5 лЯйце куряче – 1 штСіль – 1 ч. Л.Цукор – 1 ч. Л.Кислота лимонна (на кінчику ножа).

Молоко виливаємо в каструлю і ставимо на плиту, на середній вогонь і постійно помішуючи, додаємо сіль і цукор, доводимо до кипіння. Відразу після закипання додаємо кефір і перемішуємо, поки маса не згорнеться. Цю масу відкидаємо на марлю, потім підвішуємо на марлі над раковиною на 15 хвилин і даємо стекти сироватці. Яйце і трохи лимонної кислоти добре збиваємо. До збитого яйця додаємо отриманий сир і ще раз збиваємо до отримання однорідної пишної маси. Ось і готовий сир!

Змішайте в мисці Філадельфію, розм’якшене масло і цукрову пудру. Поставте крем в холодильник для застигання.

Остиглий корж змастіть кремом і поставте в холодне місце на кілька годин, а краще на ніч.

СМАЧНОГО!

До списку новин