загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Найрейтинговіший художник України засновує власну премію

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Найрейтинговіший художник України засновує власну премію

19 березня відкриється виставка живопису «Музейна колекція» одного з найуспішніших сучасних художників України Анатолія Криволапа. На цій же події відбудеться презентація премії для студентів художніх вишів, яку укладає Криволап.

«Мета цієї премії – підтримка високого рівня майстерності. Вона даватиме можливість талановитій молоді поїхати в художні заклади столиці, подивитися музеї, що є дуже корисним для академічного навчання», – каже засновник.

В експозиції виставки «Музейна колекція» буде представлено роботи Анатолія Кривоапа, що зберігаються у приватних колекція, а також нові картини митця.

«Ця виставка в певній мірі є подякою колекціонерам, і намаганням їх об’єднати між собою, – говорить Криволап. – Мистецтво, починаючи з епохи Відродження, завжди базувалося на співпраці між художниками і колекціонерами. Якби не було людей, котрі збирають роботи, то більшість художників, що стали знаменитими, не мали б змогу працювати, бо для цього потрібні кошти».

Виставку організовують Cultprostir Hub, галерея «Триптих», інтернет-платформа Cultprostir і Музей історії Києва. Одним із партнерів виставки стала галерея BuyArt.Gallery Ігоря Абрамовича.

Анатолій Криволап – живописець, який заслужено вважається найдорожчим художником України. Його роботи йдуть з молотка на найпрестижніших аукціонах світу, таких як Phillips та Sotheby's.

Також Анатолій Криволап є героєм енциклопедії «Слава України», яка наразі готується до друку. До неї увійдуть 120 видатних діячів української культури.

https://www.youtube.com/watch?v=vo_kB9oOdnQ

До списку новин