загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Письменниці виповнилося 86 років

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Письменниці виповнилося 86 років

19 березня святкує День народження українська письменниця Ліна Костенко. Сьогодні їй виповнилося 86 років.

Зі святом письменницю привітав президент України Петро Порошенко. "Бути сучасником Ліни Костенко – велика честь. Дякую Вам, Ліно Василівно, за творчість, що надихає, окриляє, вказує нам на вірну стежку у житті. Щирі вітання Вам з днем народження!", – написав він у своєму Facebook.

Ліна Костенко є авторкою низки поетичних книг: "Над берегами вічної ріки" (1977), "Маруся Чурай" (1979), "Неповторність" (1980), "Сад нетанучих скульптур" (1987), "Вибране" (1989), "Берестечко" (1999, 2010). Перу поетеси належать також збірка віршів для дітей "Бузиновий цар" (1987), сценарій фільму "Чорнобиль. Тризна" (1993), переклади з польської та інших мов, низка літературознавчих розвідок. "Записки українського самашедшого"(2010) – перший прозовий роман авторки. Ліна Костенко – почесний професор Києво-Могилянської академії, почесний доктор Львівського та Чернівецького університетів. Вона також є лауреатом Шевченківської премії та премій Фундації Антоновичів (США), імені Петрарки (Італія), імені Олени Теліги. Її твори перекладено багатьма європейськими мовами.

https://www.youtube.com/watch?v=MpyDiFlvAI0

До списку новин