загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Відома тернопільська художниця пише картини на вірші українських поетів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Відома тернопільська художниця пише картини на вірші українських поетів

Тернопільська художниця Олеся Гудима почала малювати  серію картин, присвячених творчості кращих українських поетів. Фотографії, намальованих  полотен, вона вже виклала на свою сторінку у Фейсбук. Картини викликали великий резонанс і багато схвальних відгуків.

– Відбирала твори – інтуїтивно, коли знаходила відгук у своєму серці, – розповідає Олеся Гудима. –  Перший автор – Павло Тичина, найперший поет мого дитинства. Враження від його віршів першого циклу твочості “Я і Бог” – просто неймовірне. Так, як музики грають джаз, імпровізують, не боючись нових форм звучання, так і цей поет –  наважився створювати свої слова, надаючи їм нового змісту. Вдруге Павло Тичина вразив мене, коли прочитала книгу Василя Стуса  “Феномен доби”, у якій він повністю реабілітував поета, якого звинувачували у “прихильності до радянської влади”. Чому наважилася на цю колекцію?  Хочу підтримати дух людей, які зараз живуть в Україні. Настав час  на ці картини, бо вони вже були в моїй уяві, залишилося лише їх матеріалізувати. Хочу показати своє бачення творчості українських  поетів. Я  буду щаслива, якщо в майбутньому вийде книга із моїми ілюстраціями.

До списку новин